Το κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την αναζητά χωρίς επιτυχία…

Την ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναζητά στην Ουχάν την προέλευση του κορονοϊού, οι Κινέζοι συνεχίζουν τα… παιχνίδια καθώς έχουν εξαφανίσει (κυριολεκτικά) την ασθενή «μηδέν», Huang Yanling.

Κίνα: Την αναζητάει το κλιμάκιο του ΠΟΥ αλλά… Αγνοείται εδώ και μήνες η ασθενής μηδέν

Η Huang Yanling, επιστήμονας στο κέντρο ιολογίας της Ουχάν, ήταν παγκοσμίως η πρώτη ασθενής του ιού. Υπολογίζεται πως εμφάνισε συμπτώματα του ιού το Νοέμβριο του 2019 ωστόσο από τότε και έκτοτε… εξαφανίστηκε!

Από την εξαφάνιση της Yanlign και έπειτα, οι θεωρίες συνωμοσίας για το τι ακριβώς έχει συμβεί δίνουν και παίρνουν, ωστόσο ενισχύουν τις θέσεις των ΗΠΑ πως η Κίνα προσπαθεί να συγκαλύψει με κάθε τρόπο την προέλευση του ιού από το εργαστήριο της Ουχάν.

Το πλέον αξιοπερίεργο, είναι πως το κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προσπάθησε να εντοπίσει την Yanling ωστόσο τα ίχνη της αγνοούνται και δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για το τι έχει συμβεί.

Να σημειώσουμε πως τα στοιχεία για άμεση σχέση του ιού με το εργαστήριο ιολογίας της Ουχάν ολοένα και πληθαίνουν ενώ και η Κίνα δεν επέτρεπε στο κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να εισέλθει στη χώρα.

Διαβάστε επίσης »