Το γέλιο που ρίξαμε χθές στο Twitter με την κακοντυμένη και συνάμα παραμορφωμένη Νατάσα Θεοδωρίδου… δεν έχει προηγούμενο. Σε αυτό να ξέρετε θα επανέλθω διότι έχω μαζέψει κάποια πολύ εμπνευσμένα σχόλια. Παρά την μεταλλαγμένη εικόνα της αοιδού, το προϊόν που είδαμε ήταν αξιόλογο. Με κορυφαία στιγμή την παρουσία της Πίτσας Παπαδοπούλου, που απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί ανήκει στην πεντάδα των καλύτερων γυναικών του Ελληνικού τραγουδιού.

Ο Καναράκης βοήθησε πολύ στο τηλεοπτικό αποτέλεσμα, μιας και η χημεία των δυο κολλήτων είναι δεδομένη και η Νατάσα βεβαίως που αξίζει να την ακούς και όχι να την βλέπεις… κατάφερε να ξεπεράσει στο δυναμικό κοινό την Νικολούλη. Όχι πώς η Αγγελική κάνει τίποτε σπουδαίο στο συγκεκριμένο κοινό… άλλα όπως και να χει είναι επιτυχία του νέου Mega, η νίκη του στην βραδινή ζώνη.

Ο σταθμός στήνει σιγά σιγά ραντεβού τις Παρασκευές με ένα φτηνό προϊόν που βασίζεται κυρίως σε ένα ραδιοφωνικό μοτίβο που μοιάζει λές και αναστήθηκε απο τις 26 Νοεμβρίου 1989 τότε που πρωτοέπαιξε το ιστορικό Mtv Unplugged.

 

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά:

 


(πληροφορίες από το nassosblog)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »