Κέιτ Γουίνσλετ: Τι δουλειά έκανε πριν γίνει διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ;

Η γνωστή ηθοποιός Χόλιγουντ Κέιτ Γουίνσλετ πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή, ταυτόχρονα με τις σπουδές της στην υποκριτική εργαζόταν για να βγάζει τα προς το ζην.

Κέιτ Γουίνσλετ: Τι δουλειά

Γνωρίζετε, όμως, ποιο ήταν το επάγγελμα της Γουίνσλετ πριν από όλη αυτήν τη λαμπρή καριέρα;

Πριν ασχοληθεί, λοιπόν, με τη βιομηχανία του κινηματογράφου, η Γουίνσλετ όπως και πολλοί άλλοι επιτυχημένοι ηθοποιοί, ταυτόχρονα με τις σπουδές ή τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική ασχολούντουσαν και με κάτι άλλο, ώστε να μπορούν να βγάζουν τα προς το ζην.

Μεγαλωμένη στο Reading, στο Berkshire, η Γουίνσλετ παράλληλα με τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο δούλευε σε ένα τοπικό κατάστημα με είδη delicatessen.

Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει ότι συνέχισε να εργάζεται στο deli μετά από την πρώτη της ταινία «Heavenly Creatures» καθώς «Είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις καλά χρήματα από την υποκριτική, ιδίως στα πρώτα σου βήματα».

Φυσικά για την ίδια όλα άλλαξαν όταν άρχισε να κερδίζει μεγαλύτερους ρόλους σε δημοφιλείς ταινίες. Μετά την είσοδό της στην κινηματογραφική βιομηχανία το 1994, το επόμενο μεγάλο βήμα της Γουίνσλετ ήταν η συμμετοχή της στην ταινία «Sense and Sensibility» το 1995, την οποία ακολούθησαν οι ρόλοι της στις ταινίες «Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού» και «Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ».

Διαβάστε επίσης »