Κατσούλης – Καραβάτου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified17/08/2021 23:43

Κατσούλης – Καραβάτου: Αυτός


Κατσούλης – Καραβάτου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!Το ζευγάρι είχε κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ τους τελευταίους μήνες αναφορικά με τη σχέση τους, αλλά μέσα από την εκπομπή φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Ύστερα από δέκα χρόνια γάμου, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, κάτι που επιβεβαιώσε και η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Το ζευγάρι είχε κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ τους τελευταίους μήνες αναφορικά με τη σχέση τους, αλλά από την εκπομπή φαινόταν ότι δεν πήγαιναν όλα καλά. Οι λόγοι της έντασης και του κακού κλίματος ήταν ξεκάθαροι.

Κατσούλης – Καραβάτου: Οι Κου Κου και το YFSF

Η τριβή στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε μετά τον δεύτερο χρόνο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», καθώς οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί και ασχολούνταν με τα ίδια πράγματα. Το οριστικό φινάλε, όμως, φέρεται να αποφασίστηκε στην αρχή του χρόνου, μετά την επιλογή του Κρατερού να… αγνοήσει το Star και την Κατερίνα και να πει το «ναι» στο Your Face Sounds Familiar – All Star  του ΑΝΤ1.

Η απόφασή του αυτή προκάλεσε μεγάλες εντάσεις τόσο μεταξύ Κατερίνας – Κρατερού όσο και μεταξύ των δυο τους και του καναλιού, με τους ιθύνοντες να θυμώνουν πολύ με τη συγκεκριμένη κίνηση.

Μία κίνηση που δημιούργησε προβλήματα κυρίως στην Καραβάτου, της οποίας το τέλος αποφασίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον σταθμό, καθώς είχε υπάρξει ένταση και δημόσια κατακραυγή για τη «Φωλιά των Κου Κου» και λόγω των απαράδεκτων δηλώσεων των αδερφών  Βαρουξή του «Big Brother» στην εκπομπή τους. Να σημειωθεί ότι οι δίδυμοι είχαν δηλώσει πως συvευρέθηκαν με την ίδια γυναίκα χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Ο έρωτας είχε τελειώσει, οι εντάσεις ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο στο πλατό και το ζευγάρι δεν ζούσε πια όπως παλιά.

Κάπως έτσι, αποφασίστηκε ο οριστικός χωρισμός ο οποίος -επαναλαμβάνουμε- συζητιόταν εδώ και πολύ καιρό, με το ζευγάρι να έχει πλέον τυπικές σχέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι δυο τους δεν θα συνεχίσουν να είναι ένα σε ό,τι αφορά στην ανατροφή των παιδιών τους.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Ο Τζειμς Καφετζής θέλει την βοήθεια μας για να μάθει τι είναι αυτό!

Πέτρος Πυλαρινός – Alcatrash: «Ήρθε η αστυνομία με drone για να δει αν χορεύει κανένας!»

Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μ. 1-3: Σούπερ Καπ με υπογραφή «Λέβα»

Author

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Διαβάστε επίσης »