ΖΩΔΙΑΖώδια 09/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 09/03

Ζώδια 09/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η ημέρα χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσουμε ζητήματα που μπορεί να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα και στην δουλειά μας.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου: Η εικόνα των πραγμάτων είναι θολή σήμερα.

Αυτή τη Δευτέρα η συμμετοχή στην Πανσέληνο του Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον Ήλιο στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστούμε ζητήματα που μας αφορούν, δημιουργώντας θολή εικόνα των πραγμάτων και εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς λόγο. Σήμερα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς φαίνεται να μην έχουμε αντικειμενική θεώρηση στις καταστάσεις που βιώνουμε και αυτό τελικά να οδηγήσει είτε να εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν το αξίζουν είτε να πάρουμε αποφάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη δουλειά μας και στις σχέσεις με τους γύρω μας. Σημαντικό είναι να μην αφήσουμε τις ψευδαισθήσεις να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα και απογοητεύσεις που θα είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε.

Είναι επιτακτική ανάγκη να στρέψουμε την ενέργειά μας σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν τα επαγγελματικά μας, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να δούμε με περισσότερο ρεαλισμό τα όποια ζητήματα θέλουμε να λύσουμε. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω σε ότι αφορά την συναισθηματική μας ζωή και θα προκαλέσουν κύματα πάθους που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Είναι καταλυτικό επίσης να είμαστε προσεκτικοί σε οικονομικά ρίσκα που καλούμαστε να πάρουμε, καθώς δεν αποκλείεται να μην εξελιχθούν τα πράγματα με τον τρόπο που περιμένουμε και αυτό να μας αιφνιδιάσει αρνητικά. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σε γενικότερο επίπεδο σημαντικές αποφάσεις και να κρατάμε μικρό καλάθι σε πρόσωπα που μπορεί να μας υπόσχονται πολλά, όμως είναι αμφίβολο ότι θα τα πραγματοποιήσουν.

Διαβάστε τώρα τις αστρολογικές προβλέψεις  και δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 08/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 08/03

Ζώδια 08/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει αυτήν την Κυριακή την αίσθηση του ξαφνικού και του κεραυνοβόλου και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει νέους έρωτες για τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους). Παράλληλα, υπόσχεται στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) έντονη επικοινωνία και διασκέδαση που θα προέλθει από ξαφνικές προσκλήσεις.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό δημιουργεί ευχάριστες εξελίξεις αυτήν την Κυριακή.

Οι αιφνιδιασμοί είναι αυτοί που τελικά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σήμερα, καθώς παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εισόδημα μας. Καλό είναι να δείξουμε προσοχή σε ότι αφορά ρίσκα που πρέπει να πάρουμε γιατί δεν αποκλείεται να μη βγουν τον τρόπο που θέλουμε. Παράλληλα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει το συναισθηματισμό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αφεθούμε σε σκέψεις που αφορούν ζητήματα του παρελθόντος ή θέματα που εκκρεμούν. Προσεκτικοί όμως θα πρέπει να είμαστε σε σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε, καθώς φαίνεται να μην μπορούμε να δούμε αντικειμενικά πώς θα διαχειριστούμε την όποια κατάσταση προκύψει ή εμφανιστεί εκ νέου στο προσκήνιο. Θα είναι εύκολο να εξαπατηθούμε, γι’ αυτό όταν ακούμε μεγάλες υποσχέσεις να κρατάμε μικρό καλάθι.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και η αντίθεση της σήμερα με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δημιουργεί ένταση και διάθεση για συγκρουσιακές καταστάσεις σε ότι αφορά τις φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Προσοχή γιατί δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακούμε σε λεκτικές κόντρες που θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο επικεντρώνοντας κυρίως την προσοχή μας στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας και σε θέματα ρουτίνας που πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Είναι σημαντικό να αφήσουμε την γκρίνια στην άκρη γιατί είναι αυτή που τελικά θα ενοχλήσει και μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα στο εργασιακό περιβάλλον.

Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για αιφνιδιαστικές συζητήσεις με πρόσωπα της δουλειάς που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά, καθώς τα οικονομικά μας μπορεί να δοθούν βελτίωση από εκεί που δεν το περιμένουμε. Άρα μπορούμε να ελπίζουμε σε μία αύξηση ή σε μία επιβράβευση που τελικά θα μας ικανοποιήσει σε σχέση με ότι προσφέρουμε στην εργασία μας. Παράλληλα νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον έρχονται για να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Φαίνεται πως μέσα από αυτά τα πρόσωπα μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας και να αλλάξουμε τις συνήθειες μας, βαδίζοντας σε ένα καλύτερο δρόμο.

Διαβάστε τώρα τις αστρολογικές προβλέψεις  και δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 07/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 07/03

Ζώδια 07/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα απογειώνει σήμερα την ψυχολογία μας. Η θετική επίδρασή της απλώνεται σε όλα τα ζώδια, με ιδιαίτερη εύνοια στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), καθώς δίνει την ώθηση για διασκέδαση και εντείνει τη διάθεση για κοινωνική ζωή και επικοινωνιακή δράση.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η Σελήνη στον Λέοντα μας υπόσχεται ένα υπέροχο Σάββατο!

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μας προικίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό που εκδηλώνεται άμεσα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Καθοριστικό ρόλο παίζει η διασκέδαση στη ζωή μας, καθώς αυτό το Σάββατο θα επιδιώξουμε να βρεθούμε με παρέες και να απολαύσουμε κάθε στιγμή μαζί τους, στιγμές ξενοιασιάς και ξεφαντώματος που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη διάθεση μας. Σε ότι αφορά τη δημιουργικότητα, είναι γεγονός ότι θα θελήσουμε να επιδείξουμε τα ταλέντα μας και αυτό είναι κάτι που θα μας οδηγήσει στο να προωθήσουμε πιθανές ιδέες και στόχους που μπορεί να έχουμε.

Σε ότι αφορά τα αισθηματικά μας, σήμερα θα έχουμε την ευχέρεια να ασχοληθούμε με το ταίρι μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην σχέση μας, δείχνοντας στον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή μας. Οι αδέσμευτοι μπαίνουν στο παιχνίδι του φλερτ και δεν αποκλείεται να έρθουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής.

Επίσης, τα παιδιά θα είναι στο επικεντρο της ημέρας, καθώς το ζώδιο του Λέοντα αναφέρεται σε αυτά, γι’ αυτό πιθανόν είναι να ασχοληθούμε με θέματα που τα απασχολούν και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις. Άλλωστε και η δική μας η διάθεση έχει σήμερα την αίσθηση της παιδικότητας που χρειάζεται για να περάσουμε όμορφα για να αφήσουμε πίσω μας ή στην άκρη πιθανές καθημερινές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να μας πιέζουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Διαβάστε τώρα τις αστρολογικές προβλέψεις  και δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 06/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 06/03

Ζώδια 06/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), καθώς λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία τους και δημιουργεί συνθήκες εξωστρέφειας και κοινωνικότητας.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανός: Αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν τις σταθερές στις σχέσεις.

Ζητήματα οικογενειακού χαρακτήρα έρχονται στο προσκήνιο που καλούμαστε να διαχειριστούμε και πρέπει να επιδιώξουμε να τα λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκρούσεις με το ταίρι μας, καθώς θα  έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας ή να ελέγξουμε καταστάσεις. Γεγονός είναι ότι αυτό θα φέρει αντιδράσεις από το σύντροφό μας, γι’ αυτό καλό είναι να το αποφύγουμε. Νωρίς το πρωί η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί επίσης να μας φέρει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν κυριαρχικό ρόλο στον επαγγελματικό τομέα και καλό είναι να κρατήσουμε ισορροπίες για να μην υπάρχει ψυχρότητα και απογοήτευση.

Ευτυχώς, λίγο πριν το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση για χαρά, την ανάγκη για έντονο φλερτ και διασκέδαση. Η αυτοπεποίθηση μας ξαναγίνεται ισχυρή και η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη, πράγμα που θα βγει έντονα στο περιβάλλον που θα κινηθούμε. Δεν θα διστάσουμε να επιδιώξουμε να βγούμε για να περάσουμε όμορφα είτε με την παρέα μας είτε με το ταίρι μας. Ενδιαφέροντα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή μας, καθώς το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί. Μετά το μεσημέρι ένα τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να μας δημιουργήσει εκνευρισμό, επειδή θα νιώσουμε πως οι ανάγκες μας δεν καλύπτονται. Προσοχή σε ότι αφορά σπατάλες που μπορεί με ευκολία να πραγματοποιηθούν. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει χρήσιμες γνωριμίες ή και κεραυνοβόλους έρωτες που θα έχουν θετική εξέλιξη.

Διαβάστε τώρα τις αστρολογικές προβλέψεις  και δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 05/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 05/03

Ζώδια 05/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στον Ταύρο, στο ζώδιο της κυβέρνησης της, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφα και ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Απολαύσεις και αντιμετώπιση ζητημάτων του παρελθόντος.

Η Αφροδίτη στη συγκεκριμένη θέση εκλύει θετικές ενέργειες, καθώς βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που θεωρείται ιδανικό για αυτήν και επικεντρώνει την προσοχή μας σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Είναι γεγονός ότι αυτό που θέλει να μας ωθήσει να πραγματώσουμε μέσα από αυτή τη διέλευση είναι η απόλαυση των μικρών καθημερινών στιγμών που μπορεί να μας ανεβάζουν σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα σε ότι αφορά τα οικονομικά μας το πιθανότερο είναι να πάρουμε σημαντικές ανάσες, όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές σπατάλες που μπορεί να κοστίζουν στον προϋπολογισμό μας. Το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνεται στις σχέσεις και μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ενισχύοντας και αυτή από την πλευρά της την διάθεση να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να γίνουμε πιο τρυφεροί και ρομαντικοί στην προσωπική μας ζωή. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας απασχολήσουν έντονα. Τις πρώτες πρωινές ώρες η αντίθεση της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα που καλό είναι να ελέγξουμε. Το πρωί το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Ιχθύες απογειώνει την αυτοπεποίθησή μας, αλλά και την ενσυναίσθηση, πράγμα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε σχέσεις, διαπραγματεύσεις και ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό και να ξεπεράσουμε. Γι’ αυτό, όσοι από εσάς επιθυμείτε να αναβιώσετε μια ρομαντική ιστορία με άτομο από το παρελθόν, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για την επανασύνδεση.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εξιδανικεύει τα πρόσωπα που έχουμε δίπλα μας και θεωρούνται οικεία για εμάς. Η καλή παρέα μπορεί να δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα και να περάσουμε όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που κυριαρχεί στο οικογενειακό πεδίο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα καθώς η αντίθεση της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Το βέβαιο είναι όμως ότι μπορεί να φέρει και ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικά ζητήματα που μας απασχολούν, αρκεί να μη θέσουμε στόχους που δεν είναι εύκολο να πετύχουμε. 

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι απολαύστε την έλευση της Αφροδίτης στον Ταύρο που εκτοξεύει τον ερωτισμό και δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες στα αισθηματικά σας. 

Διαβάστε τώρα τις αστρολογικές προβλέψεις  και δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 04/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 04/03

Ζώδια 04/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Σήμερα ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και δημιουργεί καθυστερήσεις σε ότι αφορά τους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Πιθανόν είναι να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου, καθώς φαίνεται να μην μπορούμε να αντιληφθούμε τι θέλουν οι άλλοι να μας πουν και δεν είμαστε σε θέση να εκφράσουμε άμεσα και ξεκάθαρα τι πραγματικά σκεφτόμαστε. Ωστόσο, αρκετοί θα επωφεληθούν όχι μόνο σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες για να έχουν μια εκ νέου προσέγγιση με άτομα από το παρελθόν.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Σήμερα μπορούμε να επιλύσουμε θέματα του παρελθόντος.

Ας εκμεταλλευτούμε αυτό το χρονικό διάστημα για να επανεξετάσουμε τι πραγματικά μας ενοχλεί στις φιλίες μας και τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόμαστε.  Τώρα είναι μια καλή περίοδος και για να δούμε αν αυτά που ζητάμε από τους άλλους είναι ρεαλιστικά και θα έχουμε την ευκαιρία όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία να δρομολογήσουμε συζητήσεις και κινήσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά στις σχέσεις μας. Σήμερα το εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό μας βοηθά στο να εκφράσουμε πιθανές ανάγκες του παρελθόντος με ευκολία και να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με την οικογένεια και καταστάσεις που μπορεί να θέλουν την προσωπική μας παρέμβαση και να αφορούν την ακίνητη περιουσία. Η ανάγκη να αποτραβηχτούμε και να σκεφτούμε ζητήματα του παρελθόντος είναι έντονη καθώς μπαίνουμε σε μία απολογιστική διαδικασία των τελευταίων πεπραγμένων μας. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στις σχέσεις και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και αγάπης.

Επίσης, το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες (λίγο πριν περάσει στον Υδροχόο) μας βοηθά να εκφράσουμε ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια ή πρόσωπα ή γεγονότα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και να λύσουμε καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο αρκετό καιρό. Μπορείτε να μάθετε πως ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα βοηθήσει στην αποκατάσαση σχέσεων στις αστρολογικές προβλέψεις 2 - 5 Μαρτίου της Ολυμπίας Χριστοδουλή. Σήμερα το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και προσκλήσεις από οικεία πρόσωπα για να περάσουμε όμορφα μαζί τους, απολαμβάνοντας την παρέα τους. Όσοι από εσάς έχετε μια ρομαντική ιστορία με άτομο του παρελθόντος που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για την επανασύνδεση.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να χτυπήσουν σήμερα την πόρτα σας. 

Διαβάστε τώρα τις αστρολογικές προβλέψεις  και δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 03/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 03/03

Ζώδια 03/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο δυσχεραίνει την έκφραση συναισθημάτων.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σήμερα μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις μας, εξαιτίας της δυσκολίας έκφρασης των συναισθημάτων. Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού είναι σε θέση αδυναμίας και μπορεί να γίνει έντονα εγωίστρια και υποκειμενική δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση, δημιουργώντας δυσαρμονία και δυσλειτουργίες στα αισθηματικά μας. Παράλληλα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες, καθώς μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένουμε, γεγονός που μπορεί να μας προκαλέσει ανασφάλεια.

Από νωρίς το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί περίεργες καταστάσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, καθώς το πιθανότερο είναι τελικά να μην είναι ορθές και να απογοητευτούμε από την εξέλιξή τους. Καλό είναι επίσης να κρατάμε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που μας δίνουν, γιατί πιθανότατα να μην γίνουν πραγματικότητα και να εμπιστευτούμε κάποιους που τελικά δεν έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν αυτά που υπόσχονται.

Η διέλευση αυτή μπορεί να φέρει παράξενα συναισθήματα και σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν θα μπορούμε να αντιληφθούμε τα πράγματα όπως είναι και υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθούμε ή και να εξαπατηθούμε. Καλύτερα να μην αντιδράσουμε πολύ σοβαρά σε αυτά που ακούμε και να αποφύγουμε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων με βάση τις πρώτες εντυπώσεις.

Είναι πολύ εύκολο να πληγωθούμε τώρα, γιατί θα είμαστε εξαιρετικά ευάλωτοι συναισθηματικά. Ωστόσο, επειδή η φαντασία έχει το πάνω χέρι σήμερα, ας επιδιώξουμε να αποφύγουμε τις απαισιόδοξες σκέψεις και την εσωστρέφεια και να κάνουμε κάτι ευχάριστο, ώστε να περάσει αυτή η μέρα. Η Σελήνη στο εξωστρεφές και κοινωνικό ζώδιο των Διδύμων μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό. Και ας μην ξεχνάμε, πως καλό είναι να μην κρύβουμε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μας, αλλά να τη μοιραστούμε ανοιχτά με τα άτομα που εμπιστευόμαστε. Πείτε σε κάποιον ανοιχτά τα διλλήματα σας ή δώστε ένα χέρι βοήθειας σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα

Σκορπιοί, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Τοξότες, σήμερα δείξτε το ταπεραμέντο σας, γιατί με τη Σελήνη στους Διδύμους θα παρουσιαστούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Ταύροι, ο Δίας στον Αιγόκερω σας δίνει τη δυνατότητα για χρήσιμες νέες γνωριμίες.

Διαβάστε τώρα το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να μάθετε λεπτομέρεις για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας και να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

 

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 02/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 02/03

Ζώδια 02/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες το βράδυ στους Διδύμους ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), καθώς τους δίνει ώθηση για εξωστρέφεια, διάθεση για διασκέδαση, αλλά και ανταλλαγή απόψεων που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η έντονα κοινωνική Σελήνη στους Διδύμους επιδιώκει την επικοινωνία και μας οδηγεί στο να έρθουμε πιο κοντά με τα δικά μας πρόσωπα, να συμβουλευτούμε και να ανταλλάξουμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Στα επαγγελματικά δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες, καθώς φαίνεται να δείχνουμε ιδιαίτερα γρήγορη αντίληψη για το πώς πρέπει να κινηθούμε και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σελήνη τετράγωνο Ήλιος: Συναισθηματική αστάθεια προκαλεί εντάσεις.

Ωστόσο, σήμερα κάποιες όψεις της Σελήνης ίσως να δημιουργήσουν προβλήματα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο ξεκίνημα της ημέρας, το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες ενδέχεται να μας προκαλέσει κάποια σύγχυση και δεν μας επιτρέπει να εκδηλώσουμε άμεσα αυτά που νιώθουμε και θέλουμε να εκφράσουμε. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα εκνευρισμό και αντιδικίες με πρόσωπα που είναι κοντά μας, καθώς φαίνεται να εκτονώνουμε όλη μας την ένταση στους γύρω μας, χωρίς πραγματικά να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και τι ακριβώς πιστεύουμε για τις καταστάσεις που βιώνουμε.

Αργά το βράδυ σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύες προκαλώντας εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς από τη μία η ανάγκη για διασκέδαση και κοινωνικότητα είναι έντονη, από την άλλη πλευρά όμως η διάθεση για εσωστρέφεια και επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας, κάτι που πρέπει να ισορροπήσουμε. Προσοχή γιατί οι αντιδικίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και να είναι έντονες και σε προσωπικό επίπεδο.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ιχθείς, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας επαναφέρει στη ζωή σας άτομα του παρελθόντος. Κριοί, εκμεταλλευτείτε τις σημαντικές συγκυρίες που δημιουργεί η Αφροδίτη για εσάς στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά. Καρκίνοι, ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει σημαντικές νέες γνωριμίες. 

Διαβάστε τώρα το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 01/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 01/03

Ζώδια 01/03 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη στον Ταύρο μετά τα μεσάνυχτα σε τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επιτυχημένες κινήσεις σε ότι αφορά την καριέρα και την επίτευξη καλύτερων οικονομικών συνθηκών. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία σε περίπτωση που βρεθούμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, καθώς το πιθανότερο είναι να μας δώσει πολλά οφέλη και κυρίως σε ότι αφορά το εισόδημα μας.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μας γεμίζει πάθος και δυναμισμό.

Το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ικανότητα διαπραγματεύσεων σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας και μας δίνει ισχυρή διαίσθηση και δυναμισμό, ώστε να διεκδικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που θεωρούμε ότι αξίζουμε. Η συγκεκριμένη αστρολογική όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο και να δείξουν έντονα συναισθήματα και πάθος στη σχέση τους.

Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να σταθεροποιήσουμε τις όποιες εξελίξεις έχουμε επιτύχει. Τώρα φαίνεται να μας αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η εργατικότητα που έχουμε δείξει στην καριέρα μας και αυτό θα έχει άμεσα αντίστοιχο και στην οικονομική μας ευμάρεια. Σε συναισθηματικό επίπεδο οι σχέσεις διέπονται από γερές βάσεις και θεμελιώνονται πάνω σε σταθερότητα και ασφαλές περιβάλλον.

Αργά το βράδυ η Σελήνη εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου και εισέρχεται στους Διδύμους ανεβάζοντας την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια στα ύψη και δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για να περάσουμε ευχάριστα σε τυχόν κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να παρευρεθούμε. Η ικανότητα επικοινωνίας είναι σε μέγιστο βαθμό και μπορεί να μας δώσει νέες πληροφορίες και γνώσεις σε πιθανές ανταλλαγές απόψεων με νέα πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσουμε. Όσον αφορά τα αισθηματικά σήμερα το φλερτ και ο έρωτας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη χάσετε την ευκαιρία για μια έξοδο, θα σας βγει σε καλό!

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Τοξότες, με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν στην προσωπική σας ζωή. Παρθένοι, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι όποιοι πιθανοί νέοι έρωτες έλθουν σήμερα θα μείνουν για τα καλά στη ζωή σας. Υδροχόοι, η Σελήνη σήμερα σας κάνει ακαταμάχητους και αν είστε αδέσμευτοι βγείτε έξω να φλερτάρετε! Να έχετε μια όμορφη μέρα! Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άλλα ζώδια.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 29/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 29/02

Ζώδια 29/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Αφροδίτη στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αμέσως μετά τα μεσάνυχτα και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα στις προσωπικές σχέσεις καθώς φαίνεται να γινόμαστε απόλυτα έμπλεοι του εγωισμού και της ανάγκης να κυριαρχήσουμε το ταίρι μας ή σε πιθανή νέα γνωριμία ελέγχοντας κάθε βήμα. Αυτό κυρίως εκδηλώνεται λόγω της έντονης ανασφάλειας και των φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να διαχειριστούμε προσοχή, διαφορετικά θα έρθουμε αντιμέτωποι με εκρηκτικές καταστάσεις και συνέπειες που θα οδηγήσουν στα άκρα την προσωπική μας ζωή.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας: Πιθανές εντάσεις θα διαταράξουν τις σχέσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός - Ζυγός - Καρκίνος - Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, καθώς δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν για να επιβάλουν τις επιθυμίες τους στον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους. Στα θετικά της ημέρας είναι ότι το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο θα μας δώσει την ευκαιρία να βρούμε ιδέες, έτσι ώστε να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που πιθανόν να μας έχουν ταλαιπωρήσει παλιότερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό κατακόρυφα και μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους σε επαγγελματικό πεδίο λόγω της απόλυτης προσφοράς και προσπάθειας που έχουμε καταβάλει. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στους Ιχθύες τα ξημερώματα λειτουργεί ευεργετικά για τους πρωινούς τύπους, καθώς φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ζωντάνια σε κάθε κίνηση και σε κάθε δράση.

Αργά το βράδυ το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες κυριαρχεί και δημιουργεί ιδανικές καταστάσεις για να περάσουμε μοναδικά στην προσωπική μας ζωή και να απολαύσουμε ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι μας. Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα είναι ιδανική κατάσταση που μπορούμε να βιώσουμε με τον άνθρωπό μας, κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση μας.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Αιγόκεροι, ο Άρης σας δίνει ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα,  Ταύροι, ο Ουρανός σας αιφνιδιάζει με πρόσωπα και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Καρκίνοι, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει και πάλι πρόσωπα από το παρελθόν κοντά σας.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Κριός με τον Ταύρο θα εκφράσουν συναισθήματα αγάπης, ο Δίδυμος με τον Ζυγό θα έχουν μια όμορφη μέρα μαζί, ο Καρκίνος με τον Παρθένο θα έχουν πολύ τρυφερές στιγμές. Από την άλλη, ο Λέων με τον Τοξότη δεν θα ανταλλάξουν πολλές κουβέντες μεταξύ τους, όπως και ο Σκορπιός με τον Υδροχόο που θα κλειστούν στον εαυτό τους. Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Ιχθύς με τον Αιγόκερω μάλλον θα τεμπελιάσουν μαζί, ο Υδροχόος με τον Ζυγό θα ασχοληθούν με οτιδήποτε εκτός από τη δουλειά και ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω θα επιδείξουν ανταγωνιστική συμπεριφορά. Αντίθετα, εξαιρετική συνεργασία θα έχουν ο Ζυγός με τον Δίδυμο, καθώς και ο Λέων με τον Ταύρο που θα έχουν πολύ εποικοδομητικές ιδέες όσον αφορά τη δουλειά τους.

Σήμερα γιορτάζουν

Κασσιανός.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 28/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 28/02

Ζώδια 28/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη τα ξημερώματα λίγο πριν φύγει από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργώντας έντονο συναίσθημα απαισιοδοξία και κατήφειας που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία μας. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό, γιατί νωρίς το πρωί περνάει στον Ταύρο, δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα για να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής που μας διασκεδάζουν και μας βγάζουν από τη ρουτίνα μας.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

H Σελήνη στον Ταύρο ωθεί σε απολαύσεις και σπατάλες.

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), καθώς φαίνεται να ανεβάζουν ταχύτητα και να γίνονται περισσότερο κοινωνικά και εξωστρεφή από ποτέ. Τώρα, είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας και πώς να τα βελτιώσουμε, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε συζητήσεις και συμφωνίες θα βοηθήσουν στην επίτευξη καλύτερου εισοδήματος. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανά έξοδα και σπατάλες, καθώς φαίνεται να μην υπολογίζουμε τι ξοδεύουμε στην προσπάθειά μας να περάσουμε καλά.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνοντας ξαφνικά στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να μας απασχολήσουν και να δημιουργήσουν ανασφάλεια και εκνευρισμό. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τα όποια προβλήματα προκύπτουν, καθώς φαίνεται να επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και τη συμπεριφορά μας σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή.

Το βράδυ, τα πράγματα θα κυλίσουν πιο ήρεμα, μια και η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες, δίνοντας μας την ευκαιρία να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος και να επικοινωνήσουμε με ευκολία τα συναισθήματά μας. Αυτό θα μας ξαλαφρώσει και θα μετρήσει σημαντικά στο να ξεπεράσουμε απωθημένα και ενοχές, καθώς και να νιώσουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας πιστεύοντας πραγματικά στον εαυτό μας.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ταυράκια, η Σελήνη ανεβάζει την ψυχολογία σας και σας οδηγεί να βγείτε στο προσκήνιο με δυναμισμό. Ιχθείς, το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που επανέρχονται στα αισθηματικά ή και στα επαγγελματικά σας. Λιοντάρια, η Αφροδίτη στον Κριό απογειώνει την αισιοδοξία σας και δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Καρκίνος με τον Τοξότη θα εκφράσουν ο ένας προς τον άλλον την αγάπη τους, ο Δίδυμος με τον Παρθένο θα έχουν μια άψογη επικοινωνία, ο Κριός με τον Παρθένο θα ανυπομονούν να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι. Από την άλλη, ο Σκορπιός με τον Τοξότη μπορεί να περάσουν κάποιες απρόσμενες αναποδιές. Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Κριός με τον Δίδυμο θα έχουν μια πολύ καλή συνεργασία, ο Ζυγός με τον Αιγόκερω θα συντονιστούν πολύ καλά για να φέρουν σε πέρας το έργο τους, ο Υδροχόος με τον Λέοντα θα έχουν εξαιρετική απόδοση στη δουλειά τους. Ωστόσο, κάποια νεύρα θα υπάρξουν ανάμεσα στον Ζυγό και τον Ιχθύ και θα υπάρξει ανταγωνιστική διάθεση ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Τοξότη.

Σήμερα γιορτάζουν

Μαριάννα, Κύρα.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 27/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 27/02

Ζώδια 27/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό δίνοντας μας σήμερα την ώθηση να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε το δυναμισμό μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη εκφράζουμε τα συναισθήματα μας.

Το πρωί το τετράγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές στον επαγγελματικό χώρο, νιώθοντας την ανάγκη για αυτοπροβολή και αποδοχή από τους ανωτέρους μας. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά σχέδια που μπορεί να θέσουμε στην καριέρα μας, καθώς ενδέχεται να μην έχουμε ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων και αυτό να μας οδηγήσει σε υπερβολές και άπιαστα όνειρα.

Αργά το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί την καλύτερη δυνατή συνθήκη για να εκφράσουμε συναισθήματα και ανάγκες που μπορεί να έχουμε και να καταπιέζουμε. Είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε στο ταίρι μας ή στο άτομο που μας ενδιαφέρει τι θέλουμε από την προσωπική μας ζωή και τις σχέσεις εν γένει. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι οφείλουμε να δώσουμε τον απαιτούμενο χώρο και σε αυτούς για να δείξουν τι πραγματικά θέλουν από εμάς. Τότε θα υπάρξει η απαιτούμενη ισορροπία.

Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει ανασφάλειες και ανάγκη ελέγχου, που μπορεί και να εκδηλωθεί συγκρουσιακά σε παρέες που θα βρεθούμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στη νευρικότητα που πιθανά θα κάνει την εμφάνισή της, γιατί θα μας οδηγήσει στο να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα και να χαλάσουμε σχέσεις που πιθανόν να είναι σημαντικές για εμάς.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Κριοί, η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αιγόκεροι, παρ’ όλη την τάση που έχετε για υπερβολές αυτή την περίοδο, σημαντικά πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας χάρη στην εύνοια του Δία. Παρθένοι, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για κεραυνοβόλους έρωτες.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Κριός με τον Ιχθύ θα ζήσουν μια μέρα γεμάτη πάθος, ο Παρθένος με τον Λέοντα θα περάσουν όμορφα μαζί, αλλά ανάμεσα στον Ταύρο και τον Τοξότη θα υπάρξει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα,  Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Σκορπιός με τον Λέοντα θα έχουν μια εξαιρετική συνεργασία, όπως και ο Τοξότης με τον Παρθένο, αλλά ο Υδροχόος με τον Δίδυμο δεν θα είναι και τόσο συνεργάσιμοι.

Σήμερα γιορτάζουν

Ασκληπιός, Νήσιος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 26/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 26/02

Ζώδια 26/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας την ανάγκη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) για να πρωταγωνιστήσουν σε ότι αφορά τον έρωτα και την διασκέδαση. Παράλληλα, σήμερα νιώθουμε το θάρρος να ξεχειλίζει και παίρνουμε πρωτοβουλίες για να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να μας ταλαιπωρούν και να δρομολογήσουμε εξελίξεις που θα έχουν θετική έκβαση για εμάς.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Αυτή την Τετάρτη νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε αυτά που ζητάμε από τους γύρω μας, ελπίζοντας να γίνουν αντιληπτά και κατανοητά. Ωστόσο, χρειάζεται κάποια προσοχή, επειδή η Σελήνη στον Κριό διακρίνεται για τη νευρικότητα της και για εγωκεντρικές διαθέσεις, που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σελήνη τετράγωνο Άρης: Προσοχή στις εντάσεις σήμερα.

Το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται να προκαλέσει εκνευρισμό και διάθεση για συγκρούσεις, κυρίως σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον που κινούμαστε. Η έντονη πίεση που μπορεί να υφιστάμεθα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι πιθανό να μας οδηγήσει στα άκρα σε επίπεδο συμπεριφορών και αντιδράσεων και να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα με δυσάρεστες συνέπειες.

Είναι επιτακτική ανάγκη να καταφέρουμε να συγκρατήσουμε την νευρικότητα και να προσπαθήσουμε να κινηθούμε σε πρακτικά ζητήματα, εκτονώνοντας την ένταση που μπορεί να υπάρχει. Σημαντικό είναι επίσης να αφήσουμε στην άκρη επιβλητικές διαθέσεις που το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε ρήξη με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα μας. Είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να αποφύγουμε συνέπειες που δεν θα είναι ευχάριστες για εμάς.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ταύροι, ο Ουρανός στο ζώδιό σας δίνει σπουδαίες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα. Δίδυμοι, με τον Δία στον Αιγόκερω το πάθος απογειώνεται και τυχόν νέες γνωριμίες είναι πολλά υποσχόμενες. Τοξότες η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με ευχάριστες εκπλήξεις.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Καρκίνος με τον Κριό θα περάσουν μια μέρα αγάπης και φροντίδας του ενός προς τον άλλον, ο Ταύρος με τον Ιχθύ θα περιβάλλονται από μια ρομαντική ατμόσφαιρα και ο Λέων με τον Δίδυμο θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες της καθημερινότητας με επιτυχία. Από την άλλη, συναισθήματα ζήλειας θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Παρθένο και ο Υδροχόος με τον Αιγόκερω θα έχουν αμφότεροι μια τάση για εσωστρέφεια. Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Ιχθύς με τον Κριό θα έχουν εξαιρετική απόδοση στη δουλειά τους, δυο Αιγόκεροι μαζί θα κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, ο Τοξότης με τον Λέοντα θα έχουν μια αρμονική συνεργασία, όπως και ο Σκορπιός με τον Λέοντα. Ο Ταύρος με τον Σκορπιό θα έχουν μια σύμπνοια απόψεων, αλλά ο Κριός με τον Καρκίνο θα έχουν διαφορετικές απόψεις και δεν θα προχωρήσουν όπως θέλουν τη δουλειά τους, ενώ το κλίμα δεν θα είναι πολύ καλό ανάμεσα στον Λέοντα και τον Ιχθύ.

Σήμερα γιορτάζουν

Πορφύριος, Ανατολή.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 24/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 24/02

Ζώδια 24/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στους Ιχθύες δίνοντας ώθηση στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) για να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα, στο φλερτ, στη διασκέδαση. Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων είναι έντονα συναισθηματική, αφού μας οδηγεί στο να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας δημιουργήσουν έντονες ευαισθησίες ή και να προκαλέσουν εντάσεις.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε και να προσέξουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε σε θέματα καθημερινών υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Η ανάγκη για απομόνωση γίνεται εντονότερη από ποτέ και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με τους γύρω μας ή μελαγχολία λόγω αναμνήσεων και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια.

Νωρίς το βράδυ συναντά τον Ποσειδώνα σε μια σύνοδο που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και αντικειμενικές θεωρήσεις των πραγμάτων. Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συγκυρία για να έρθουμε πιο κοντά με τον εσώτερο εαυτό μας και να δούμε πραγματικά ποιες είναι οι πληγές που μας ταλαιπωρούν και πώς μπορούμε να τις επουλώσουμε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά το ποτό και τις υπερβολές, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε αυτές και τελικά να χαθεί το μέτρο, αλλά και η καλή διάθεση. Το να βουλιάξουμε σε καταστάσεις που μπορεί να μας έχουν πληγώσει είναι πιθανό, όμως καλό είναι να θυμόμαστε ότι αυτό τελικά δεν θα βοηθήσει στο να προχωρήσουμε παρακάτω.

Η μέρα κλείνει αισιόδοξα με τη Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω δίνοντας μας την κατάλληλη ώθηση για να βρούμε τα πατήματα και να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας, αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία μας.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Αιγόκεροι, ο Δίας σας βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας και ότι επιθυμείτε θα το έχετε σήμερα. Κριοί, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας εντυπωσιάζετε με την παρουσία σας, όπου και αν βρεθείτε. Καρκίνοι, ο Πλούτωνας λειτουργεί μεταμορφωτικά στην προσωπική σας ζωή και σας χαρίζει μοναδικό πάθος.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Κριός παρέα με τον Αιγόκερω θα νιώσουν μεγάλη έλξη μεταξύ τους, ο Ταύρος με τον Λέοντα θα περάσουν όμορφα και αρμονικά σήμερα, ανάμεσα στον Ταύρο και τον Δίδυμο θα υπάρξει πάθος και αισθησιασμός. Από την άλλη, ο Σκορπιός με τον Καρκίνο θα έχουν κάποια προβλήματα ασυνεννοησίας, ο Τοξότης ενδέχεται να πληγώσει τον Ζυγό και ο Ιχθύς με τον Δίδυμο να έχουν ένα μικρό καβγαδάκι.  Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Ιχθύς παρέα με τον Αιγόκερω μπορούν επιτύχουν πολλά, ο Υδροχόος με τον Ζυγό θα έχουν μια άψογη συνεργασία, ο Τοξότης με τον Υδροχόο δεν θα έχουν καλή επικοινωνία, ο Σκορπιός με τον Λέοντα δεν θα είναι στο φόρτε τους στη δουλειά, και ο Ζυγός με τον Κριό θα χρειαστεί να έχουν καλύτερη οργάνωση και μεθοδικότητα για να φέρουν σε πέρας το έργο τους.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 25/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 25/02

Ζώδια 25/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύες με τον Άρη στον Αιγόκερω τα ξημερώματα μπορεί να δώσει σε αυτούς που ξυπνούν νωρίς την ώθηση να δραστηριοποιηθούν έντονα σήμερα και να πάρουν πρωτοβουλίες για ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν ακόμα την επαγγελματική τους πορεία.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της ημέρας. Το πρωί το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ισχυρή διαίσθηση και δυναμισμό σε ότι αφορά πρωτοβουλίες που καλούμαστε να πάρουμε και αφορούν καταστάσεις που εκκρεμούν και μας δημιουργούν άγχος και ψυχολογική πίεση. Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε, τώρα είναι μια καλή στιγμή να δούμε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο και να μην επιτρέψουμε σε ότι λειτουργεί πιεστικά στη διάθεσή μας να κυριαρχήσει. Παίρνοντας τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει η καλύτερη δυνατή διέξοδος στα πράγματα.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο όπου μας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσουμε τον ρεαλισμό και το συναίσθημα, που εναρμονίζονται με μοναδικό τρόπο και μας βοηθούν να δούμε τις όποιες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Το παρελθόν δεν αποτελεί πια βαρίδι στην προσωπική μας εξέλιξη, καθώς έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε κατάματα τις πληγές μας και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να λειτουργεί σαν τροχοπέδη στα αισθηματικά μας και γενικότερα στην προσωπική μας εξέλιξη.

Αργά το βράδυ η Σελήνη εγκαταλείπει τους Ιχθύες για να γλιστρήσει στην αγκαλιά του Κριού, ανεβάζοντας τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση. Παράλληλα όμως ανεβαίνει και η νευρικότητα και η διάθεση να γίνουμε εριστικοί με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που κινούμαστε. Η έντονη κοινωνικότητα μπορεί να οδηγήσει σε εξόδους. Καλό είναι οι αδέσμευτοι να ξεκολλήσετε από τον καναπέ σας, γιατί αυτή την Τρίτη ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Σκορπιοί η Σελήνη στους Ιχθύες λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά στα αισθηματικά σας, Ταύροι εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες για νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως τυχερές για εσάς με τον Δία στον Αιγόκερω. Τοξότες η Αφροδίτη στον Κριό απογειώνει το πάθος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Ταύρος συντροφιά με τον Λέοντα θα περάσουν υπέροχες στιγμές, ο Δίδυμος με τον Τοξότη θα ανυπομονούν να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι, όπως και ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω. Ο Σκορπιός με τον Ζυγό θα νιώσουν τη φλόγα της αγάπης και θα ανταλλάξουν ζεστές αγκαλιές. Από την άλλη, ο Υδροχόος με τον Παρθένο δεν θα καταφέρουν να συνεννοηθούν καλά σήμερα. Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Κριός με τον Δίδυμο θα έχουν μια άψογη συνεργασία, ο Ταύρος με τον Κριό θα εργαστούν σκληρά και πετύχουν τον στόχο τους, ο Καρκίνος με τον Λέοντα θα τα καταφέρουν αν επικεντρωθούν στη δουλειά τους, ο Παρθένος με τον Ζυγό θα γίνουν αντικείμενο θαυμασμού από τους συναδέλφους τους για τη συνεισφορά τους. Ωστόσο, ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Ζυγό δεν θα υπάρξει και πολύ καλό κλίμα σήμερα και ο Υδροχόος με τον Καρκίνο θα έχουν στιγμές έριδας.  

Σήμερα γιορτάζουν

Ρηγίνος, Ταράσιος, Ταρσώ.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 12/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 12/02

Ζώδια 12/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στο Ζυγό επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στη συντροφικότητα και τις διαπροσωπικές σχέσεις, επηρεάζοντας σε μεγαλύτερο βαθμό τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε ζητήματα που πιθανόν έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή το ταίρι μας.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Σημαντική θα είναι για μας η κοινωνικότητα και η ανάγκη για εξωστρέφεια, καθώς η επιθυμία να βρεθούμε με παρέες, να διασκεδάσουμε ή και να βρούμε την ευκαιρία για φλερτ. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην τάση που θα έχουμε να κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τους γύρω μας, καθώς μπορεί να μας οδηγήσει στο να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές μας επιδιώξεις και να καταπιαστούμε με σχέσεις και καταστάσεις που τελικά δεν μας ταιριάζουν. Οφείλουμε να δούμε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που μας αρέσει και μπορεί να ικανοποιήσει ένα κομμάτι του εαυτού μας μέσα στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις μας.

Το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό ενδέχεται να οδηγήσει σε αντικρουόμενα συναισθήματα που καλό είναι να ισορροπήσουμε για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία. Η ανάγκη για τα δικά μας αποκτήματα και για την κάλυψη των προσωπικών επιδιώξεων μπορεί να έρθει σε εσωτερική σύγκρουση με την επιθυμία να ικανοποιήσουμε τους άλλους και αυτό να μας προκαλέσει εκνευρισμό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τα κοντινά μας άτομα.

Το κυριότερο σε αυτή την αστρολογική συνθήκη είναι να βρούμε τη χρυσή τομή των πραγμάτων για να μπορέσουμε να βρούμε τη λεπτή ισορροπία που χρειάζεται, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και το ταίρι μας. Γεγονός είναι ότι εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν τόσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, όσο και ότι αφορά τη συναισθηματική μας ζωή, καθώς φαίνεται να μπαίνουμε σε διαδικασία επικοινωνίας, ανταλλαγής συναισθημάτων ή ιδεών που μπορεί με τους κατάλληλους χειρισμούς να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την τύχη σήμερα: Οι Ζυγοί είναι οι πιο τυχεροί σήμερα που επωφελούνται από την εύνοια της Σελήνης. Επίσης, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες έχουν θετικές προοπτικές χάρη στη γενναιοδωρία του Δία και  του Ποσειδώνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Καρκίνος παρέα με έναν Δίδυμο ή έναν Τοξότη θα περάσουν όμορφα, όπως και ο Υδροχόος με έναν Ιχθύ. Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Μελέτιος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 10/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 10/02

Ζώδια 10/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στην Παρθένο δίνοντας το σύνθημα ότι η μέρα που ξημερώνει αφιερώνεται στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), καθώς φαίνεται να ανεβάζει τη διάθεση τους και να δίνει περισσότερη ώθηση σε επιδιώξεις, στόχους και αρκετό ερωτισμό.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί σήμερα τις προϋποθέσεις για να επικεντρωθούμε στη δουλειά και σε πιθανές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος και θα λειτουργήσει πιεστικά στην ψυχολογία μας, θέλοντας να δρομολογήσουμε ό,τι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αφιερώσουμε χρόνο για την προσωπική μας ευεξία, καθώς θέλουμε να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας τη γυμναστική ή κάποιου είδους διατροφικό πρόγραμμα που μπορεί να μας βοηθήσει στο να έχουμε ενέργεια. Πολύ νωρίς το πρωί, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδέχεται να αιφνιδιάσουμε θετικά τους γύρω μας με πρωτοβουλίες που θα ομορφύνουν τη μέρα μας και θα ανατρέψουν το κλίμα ρουτίνας που ίσως επικρατεί.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή στους Ιχθύες αλλάζει την ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένταση και διάθεση για λεκτικές αντιπαραθέσεις που μπορεί να κοστίσουν στις συναλλαγές μας με τους άλλους. Θα παρατηρηθεί μια δυσκολία στην επικοινωνία και στην κατανόηση με τους γύρω μας που μπορεί να φέρει ζητήματα στη διεκπεραίωση καθημερινών υποχρεώσεων. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, καθώς βρίσκοντας τη χρυσή τομή στα πράγματα, δείχνοντας καλή διάθεση θα μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε με προσοχή σε αυτά που πρέπει να δρομολογήσουμε και δεν θα αφήσουμε περιθώρια να υπάρξουν εντάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον. 

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Η κατάταξη σήμερα έχει ως εξής: Οι Παρθένοι είναι οι μεγάλοι τυχεροί σήμερα, σε όλα τα επίπεδα, χάρη στην εύνοια της Σελήνης. Δεύτεροι έρχονται οι Κριοί, υποστηριζόμενοι από την Αφροδίτη. Ακολουθούν οι Ιχθείς, που δέχονται επίσης την εύνοια των άστρων σήμερα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Υδροχόος παρέα με ένα Λιοντάρι θα έχουν εξαιρετική σχέση, ο Ταύρος με έναν Ζυγό θα απογειωθούν μαζί, όπως και ο Τοξότης με έναν άλλον Τοξότη ή ο Αιγόκερως με έναν άλλο Αιγόκερω. Δείτε αν θα έχετε μια ρομαντική σχέση που θα γεμίσει με χαρά τη μέρα σας! Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Χαράλαμπος, Χαραλαμπία, Χαρίλαος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 11/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 11/02

Ζώδια 11/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δίνοντας την κατάλληλη ώθηση στη διάθεση για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), ώστε να ξεπεράσουν πιθανές εντάσεις και σκοτούρες και να επικεντρωθούν στο να περάσουν όμορφα σε προσωπικό, φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη θέση της Σελήνης μας καλεί να επικεντρωθούμε σε καθημερινές υποχρεώσεις και δουλειά που φαίνεται να αυξάνονται αρκετά.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη αισιοδοξία και να μας ωθήσει στο να διεκδικήσουμε, όταν βρούμε το κατάλληλο πεδίο δράσης, καλύτερες συνθήκες σε επαγγελματικό επίπεδο για την προσωπική μας εξέλιξη και κοινωνική καταξίωση. Τα ξημερώματα η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανόν είναι να δημιουργήσει έντονο συναισθηματισμό που δεν αφήνει περιθώρια να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα δράσουμε εάν κληθούμε σε εργασιακές καταστάσεις που πρέπει να επέμβουμε. Η λανθασμένη εντύπωση των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε συμπεράσματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε με πάθος και επιμονή αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι η διαίσθησή μας θα δώσει τον ρυθμό για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των προσώπων που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις που μας αφορούν.

Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη για προσπάθεια εργατικότητα και υπευθυνότητα που μπορούν να αποδείξουν στους γύρω μας ότι αξίζουμε να πάρουμε για αυτά που έχουμε δώσει και έχουμε καταφέρει. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ, καθώς το τετράγωνο της με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές που θα παίξουν αρνητικό ρόλο είτε σε παρέες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είτε σε παρέες με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος. Η αδιαλλαξία και η επιθετικότητα θα λειτουργήσουν αρνητικά στις σχέσεις μας, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε!

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την τύχη σήμερα: Οι Σκορπιοί θα είναι οι πιο τυχεροί χάρη στην εύνοια της Αφροδίτης. Ακολουθούν οι Καρκίνοι που επωφελούνται από την υποστήριξη του Ποσειδώνα. Τέλος, οι Αιγόκεροι θα έχουν επίσης την τύχη με το μέρος τους, εξαιτίας της αρμονικής θέσης τους με τον Ήλιο.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Ιχθύς παρέα με έναν Κριό ή έναν Λέοντα θα έχουν εξαιρετική σχέση, ο Zυγός με έναν Αιγόκερω ή έναν Υδροχόο. Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Βλάσσης, Αυγή, Θεοδώρα (όχι βασική ημερομηνία).

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 05/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 05/02

Ζώδια 05/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Τετάρτη σήμερα και ο Ερμής έχει περάσει στους Ιχθύες, εντείνοντας το ρομαντισμό τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ασχοληθούμε κυρίως με θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επιδιώκουμε να τα λύσουμε. Ο Ουρανός από τον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνίδια γεγονότα που μπορεί να αφορούν συναισθηματικά ζητήματα που πιθανόν μας απασχολούν έντονα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι βέβαιο ότι θα φέρει στο προσκήνιο σημαντικά νέα που θα παίξουν ιδιαίτερα θετικό ρόλο για εμάς, καθώς φαίνεται ότι θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Κάποιες ιδέες είναι πολύ πιθανόν να ξεπηδήσουν από το πουθενά και θα δώσουν μια ευχάριστη διάσταση στα πράγματα, βοηθώντας μας να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας προβληματίζουν. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες να επιστρέψει κάποιο άτομο από το παρελθόν ή ακόμα και να βρούμε κάποιο χαμένο αντικείμενο.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 8:25 ♉ Ταύρος: 11:26 ♊ Δίδυμοι: 14:26 ♋ Καρκίνος: 17:50 ♌ Λέων: 20:52 ♍ Παρθένος: 24:19 ♎ Ζυγός: 27:11 ♏ Σκορπιός: 30:03 ♐ Τοξότης: 33:17 ♑ Αιγόκερως: 36:33 ♒ Υδροχόος: 39:30 ♓ Ιχθύς: 42:48

Νωρίς το πρωί η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στον Τοξότη, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στις μετακινήσεις μας, γιατί οι σπασμωδικές κινήσεις ενδέχεται να οδηγήσουν σε μικρά ατυχήματα που μπορεί να μας κοστίσουν. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, δημιουργώντας ένα πλαίσιο αναστάτωσης σε ότι αφορά τα προσωπικά μας και κυρίως τις ανάγκες μας και πώς τις εκφράζουμε στη σχέση μας. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι δεν θα ωφελήσει να μπούμε σε διαδικασία γκρίνιας ή αντιπαράθεσης με το ταίρι μας, καθώς αυτή η περίεργη διάθεση προέρχεται από μία εσωτερική σύγκρουση δική μας την οποία πρέπει να ισορροπήσουμε.

Στις 7 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, στρέφοντας κυρίως την προσοχή μας σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως που είναι κομβικά για εμάς και μας δίνει την ώθηση να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα οικεία που μπορούν να μας χαρίσουν τρυφερότητα, ζεστασιά και στοργή. Το να υποδεχτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον προσωπικό μας χώρο είναι κάτι που θα μας ευχαριστήσει ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να διοργανώσουμε μία βραδιά όπου μπορούμε να περάσουμε καλά και να δείξουμε το πόσο φιλόξενοι είμαστε. Όσον αφορά τα αισθηματικά μας, θα είναι ιδανικό να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και ερωτικό σκηνικό για δύο που θα τονώσει τη σχέση μας. 

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Λέοντες είναι οι μεγάλοι τυχεροί της ημέρας, μια και ο Ποσειδώνας τους χαρίζει την εύνοια του. Ακολουθούν οι Αιγόκεροι και στη συνέχεια οι Ζυγοί που δέχονται τις θετικές επιρροές του Πλούτωνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Λέοντες θα είναι πολύ γενναιόδωροι σήμαρε στα αισθηματικά τους και αυτό δεν θα μείνει απαρατήρητο από τους Αιγόκερους. Αιγόκεροι, ο Ήλιος σήμερα αντανακλά πάνω σας το φως του και θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Λεόντων σήμερα.

Σήμερα γιορτάζουν.

Αγάθη.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 06/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 06/02

Ζώδια 06/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) στο να πάρουν πρωτοβουλίες και να περάσουν καλά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι στην κυβέρνηση της και αυτό σημαίνει ότι μας παρέχει τις καλύτερες της ενέργειες. Μας προτρέπει να βρεθούμε με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου, καθώς νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με δικά μας άτομα που μπορούν να μας περιβάλλουν με ζεστασιά και πολλή αγάπη.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 8:25 ♉ Ταύρος: 11:26 ♊ Δίδυμοι: 14:26 ♋ Καρκίνος: 17:50 ♌ Λέων: 20:52 ♍ Παρθένος: 24:19 ♎ Ζυγός: 27:11 ♏ Σκορπιός: 30:03 ♐ Τοξότης: 33:17 ♑ Αιγόκερως: 36:33 ♒ Υδροχόος: 39:30 ♓ Ιχθύς: 42:48

Σήμερα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάποια σκαμπανεβάσματα της διάθεσής μας που θα είναι εύκολο να υπάρξουν και μπορεί να αιφνιδιάσουν τους γύρω μας και να δημιουργήσουν αντιδικίες. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και είναι σημαντικό για εμάς να κινητοποιηθούμε σε ότι αφορά αγοραπωλησίες, μετακομίσεις και πιθανές εργασίες που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε στο χώρο μας.

Το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικά νέα που θα ευνοήσουν οικογενειακά πρόσωπα και θα έρθουνε αιφνιδιαστικά για να αλλάξουν προς θετική κατεύθυνση την ψυχολογία μας. Το τρίγωνο της αργότερα με τον Ερμή στους Ιχθύες φέρνει θετική επικοινωνία και χαρούμενες σκέψεις που θα αφορούν καταστάσεις οικογενειακής φύσεως που πιθανά θέλουμε να λύσουμε και εκκρεμούν από το παρελθόν.

Αργά το βράδυ, σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Αιγόκερω, προσφέροντας μας στιγμές ξενοιασιάς και ευχαρίστησης. Παράλληλα, μας δίνει την ώθηση για διασκέδαση και για ιδιαίτερα αισιόδοξη στάση σε ότι αφορά την ευρύτερη κοινωνική μας εικόνα, καθώς φαίνεται να έχουμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε σε πιθανές προσκλήσεις που μπορεί να υπάρχουν και να προέρχονται από πρόσωπα του επαγγελματικού μας περίγυρου. Η θετική διάθεση και η πληθωρική στάση μας δεν θα είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητες και μπορεί τελικά να κεντρίσουν την προσοχή πολλών. Στα αισθηματικά, τα περισσότερα ζώδια σήμερα θα έχουν μια πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό τους. Ομοίως, αν είστε μόνοι, θα υπάρξουν αυξημένες πιθανότητες για μια συνάντηση που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, με έναν εντελώς απρόβλεπτο τρόπο!

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Κριοί δέχονται τις θετικές επιρροές της Σελήνης. Ενώ ο Κρόνος θα αναζωογονήσει τους Υδροχόους. Οι Παρθένοι επίσης ανήκουν στους κερδισμένους της ημέρας, κάτω από την ευεργετική δράση του Πλούτωνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Τοξότες, η Σελήνη σήμερα εντείνει τα συναισθήματα και αφυπνίζει την επιθυμία για ρομαντικές σχέσεις. Αυτό μπορεί να έχει πολύ θετική έκβαση για εσάς και τους Παρθένους. Η επιμονή και η ωριμότητα θα είναι οι συναισθηματικές ιδιότητες που πολλοί Παρθένοι θα έχουν σήμερα, κάτι που θα αρέσει στους Τοξότες.

Σήμερα γιορτάζουν.

Φώτης (όχι βασική ημερομηνία)

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 03/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 03/02

Ζώδια 03/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Ο Ερμής σήμερα περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας σε επικοινωνιακό επίπεδο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που θα προβληματιστούν και θα κάνουν συζητήσεις και σχέδια σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο τι μπορεί να δώσει ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο, καθώς φαίνεται να μην μπορεί να λειτουργήσει με τον λογικό και ρεαλιστικό τρόπο που επιθυμούμε.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 8:25 ♉ Ταύρος: 11:26 ♊ Δίδυμοι: 14:26 ♋ Καρκίνος: 17:50 ♌ Λέων: 20:52 ♍ Παρθένος: 24:19 ♎ Ζυγός: 27:11 ♏ Σκορπιός: 30:03 ♐ Τοξότης: 33:17 ♑ Αιγόκερως: 36:33 ♒ Υδροχόος: 39:30 ♓ Ιχθύς: 42:48

Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Η φαντασία απογειώνεται, αλλά ο ρεαλισμός εκλείπει και αυτό θα επηρεάσει έντονα την καθημερινή διαχείριση των πραγμάτων που μας απασχολούν, αλλά και τις σκέψεις μας. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι το να εγκλωβιστούμε σε πιθανή θλίψη και μελαγχολία, λόγω ζητημάτων του παρελθόντος που μπορεί να έρχονται στο μυαλό μας με ευκολία ενδέχεται να οδηγήσει σε λανθασμένη αντιμετώπιση καταστάσεων.

Επίσης, η απόδοσή μας σε εργασιακό επίπεδο ενδέχεται να επηρεαστεί και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αντιμετωπίζοντας τη συγκεκριμένη συγκυρία από διαφορετική σκοπιά, είναι μια καλή στιγμή για να μπούμε σε μία εσωτερική διεργασία που τελικά θα οδηγήσει στο να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που μας έχει στοιχίσει και δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε, με σκοπό να το αφήσουμε πίσω μας.

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Υδροχόο στην τελευταία μοίρα των δύο ζωδίων μπορεί να δημιουργήσει κάποιον εκνευρισμό, καθώς φαίνεται να μην εκφράζουμε σωστά αυτά που σκεφτόμαστε και αυτό να έχει επίπτωση τόσο στα αισθηματικά μας όσο και στις φιλικές μας σχέσεις. Το τετράγωνο αυτό εξακολουθεί να ισχύει και μετά τη μετακίνηση της Σελήνης στους Διδύμους και του Ερμή στους Ιχθύες.

Η ένταση εντοπίζεται κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό μας περίγυρο και δεν θα διστάσουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που νιώθουμε δικά μας, λόγω ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε επαγγελματικά βήματα και κυρίως σε εμπορικές υποθέσεις, καθώς και στην εξέλιξη συμφωνιών με άλλα πρόσωπα, μια και δεν θα δυσκολευτούμε να αντιπαρατεθούμε λόγω έλλειψης κατανόησης αυτών που ακούμε. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη για να έχουμε σαφείς απαντήσεις.

Είναι όλα άσχημα σήμερα; Όχι! Σαν από μηχανής θεός, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη μπορεί να δράσει ευεργετικά στα αισθηματικά μας και εξομαλύνει τα όποια προβλήματα επικοινωνίας δημιουργεί ο Ερμής. Όλα εξαρτώνται από τη θέληση μας! Είναι μια μέρα που ευνοεί την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν ή ακόμα και την εύρεση χαμένων αντικειμένων. Επίσης, η ημέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες σε περίπτωση που δεν έχετε σχέση. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να αφεθεί σε αυτή την έκπληξη. Μπορεί λοιπόν στις καθημερινές μας υποχρεώσεις να μην πηγαίνουν όλα τέλεια, αλλά δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε όλα τα προβλήματα που θα απασχολήσουν το μυαλό σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, αρπάξτε την όποια ευκαιρία σας δοθεί για να σπάσετε τη ρουτίνα. Μήπως να προγραμματίσετε μια όμορφη βραδιά για δύο;

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Τοξότες είναι οι πιο τυχεροί, μια και αντεπεξέρχονται πολύ καλά στις κακοτοπιές του Ερμή. Ακολουθούν οι Κριοί χάρη στην εύνοια της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Αλλά και οι Ταύροι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της αναγέννησης, τόσο στα αισθηματικά όσο και σε άλλους τομείς της ζωής μας και σήμερα κάνει ένα όμορφο τρίγωνο με τη Σελήνη στον Ταύρο, παρέα με την Αφροδίτη. Αν είστε Κριός και συναντήσετε έναν Ταύρο, κρατήστε τον κοντά σας! Η Αφροδίτη διεγείρει τις αισθήσεις του Ταύρου και την επιθυμία για αισθησιασμό.

Σήμερα γιορτάζουν.

Σταμάτης, Σταματία, Ασημάκης, Ασημίνα, Συμεών.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 02/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 02/02

Ζώδια 02/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Σήμερα θα επικεντρωθούμε στο να απολαύσουμε την κάθε στιγμή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον αισθησιακό Ταύρο δραστηριοποιώντας κυρίως τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) για να βγουν, να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε εξαιρετική θέση, καθώς γι’ αυτήν είναι θέση έξαρσης, δηλαδή δίνει τα καλύτερα της στοιχεία και δημιουργεί ιδιαίτερη θετική αίσθηση και διάθεση.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 5:38 ♉ Ταύρος: 8:24 ♊ Δίδυμοι: 11:20 ♋ Καρκίνος: 14:14 ♌ Λέων: 16:58 ♍ Παρθένος: 20:01 ♎ Ζυγός: 22:45 ♏ Σκορπιός: 25:39 ♐ Τοξότης: 28:33 ♑ Αιγόκερως: 31:23 ♒ Υδροχόος: 34:08 ♓ Ιχθύς: 36:48

Θα είναι σημαντικό για εμάς σήμερα να περάσουμε όμορφα και να βρεθούμε σε ένα περιβάλλον σταθερότητας και ασφάλειας που το αποτελούν όχι μόνο πρόσωπα που θέλουμε κοντά μας, αλλά μέσα και αγαθά που συμπληρώνουν το παζλ για να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και να πατήσουμε γερά στα πόδια μας. Δεν αποκλείεται να ασχοληθούμε και με οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, για να τακτοποιήσουμε ότι έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα και μπορεί να μας ταλαιπωρεί. Παράλληλα, νέα σχέδια μπορεί να έρθουν στο τραπέζι για να δρομολογήσουμε επιπλέον εισοδήματα που θα βοηθήσουν και αυτά με τη σειρά τους να μας κάνουν να νιώσουμε καλά.

Στα αισθηματικά, η διάθεση να περάσουμε υπέροχα με το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία θα κινήσει κυρίαρχα το ενδιαφέρον στην προσωπική μας ζωή και θα οδηγήσει σε απολαυστικές στιγμές πάθους που θα εκτοξεύσουν τον αισθησιασμό στη σχέση στα ύψη. Βέβαια, είναι σημαντικό να αποφύγουμε αδιαλλαξία, πείσμα και κτητικότητα που μπορεί να εκδηλωθούν και πιθανόν να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Άλλωστε το να μετακινηθούμε από τη θέση μας δεν είναι το ευκολότερο δυνατό με τη Σελήνη στον πεισματάρη Ταύρο. Γι’ αυτό ας έχουμε στο μυαλό μας ότι η ευελιξία θα είναι το αντίδοτο σε πιθανές καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστούμε με το ταίρι μας και να δώσουμε λύσεις, χωρίς να επιτρέψουμε στις ανασφάλειες και τα απωθημένα μας να πάρουν το πάνω χέρι.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Από τη μια πλευρά, οι Αιγόκεροι δέχονται τη θετική επιρροή του Δία. Από την άλλη, η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα να χαρίζει την εύνοια της στους Ταύρους. Οι Δίδυμοι ανήκουν επίσης στα τυχερά ζώδια, μια και το πλανητικό σκηνικό τους έχει υπό την  προστασία του σήμερα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου θα έχουν επιτυχίες στα αισθηματικά τους σήμερα. Φίλοι Κριοί, η Σελήνη επηρεάζει πάντα τα συναισθήματα και τις ερωτικές σχέσεις. Η σχέση ανάμεσα σε εσάς και τους Ταύρους σήμερα θα είναι στα καλύτερα της. Επωφεληθείτε!

Σήμερα γιορτάζουν.

Υπαπαντή.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 01/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 01/02

Ζώδια 01/02 - Οι προβλέψεις σήμερα

Σάββατο αύριο και η μέρα ξεκινάει ιδιαίτερα δυναμικά, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο, δίνοντας μας την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στο πώς να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με καλό φαγητό και συζήτηση, μέσα σε μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Δείτε τις αυριανές προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια αύριο.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 5:38 ♉ Ταύρος: 8:24 ♊ Δίδυμοι: 11:20 ♋ Καρκίνος: 14:14 ♌ Λέων: 16:58 ♍ Παρθένος: 20:01 ♎ Ζυγός: 22:45 ♏ Σκορπιός: 25:39 ♐ Τοξότης: 28:33 ♑ Αιγόκερως: 31:23 ♒ Υδροχόος: 34:08 ♓ Ιχθύς: 36:48

Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα μας αιφνιδιάσουν αύριο.

Αύριο επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες, καθώς έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε αυτοπεποίθηση μέσω των υλικών αγαθών που αποκτάμε. Αυτό βεβαίως αφορά και τα οικονομικά μας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία σκέψεων σε ότι αφορά την αναζήτηση νέων πόρων εισοδήματος που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στο να διευρύνουμε αρχικά τους ορίζοντες μας σε επαγγελματικό επίπεδο και δευτερευόντως, και σημαντικότερο, να μπορέσουμε να νιώσουμε πιο ασφαλείς.

Από την άλλη πλευρά όμως η διάθεση για έξοδα και περιττές σπατάλες είναι υπαρκτή και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στο ταμείο μας.  Ο ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας, όπως για παράδειγμα ένα ρομαντικό γεύμα ή δείπνο.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ανεβάζοντας κατακόρυφα πιθανά τη νευρικότητα, αλλά και δημιουργώντας συνθήκες για ξαφνικά έξοδα που μπορεί να μας οδηγήσουν στο να νιώσουμε ανασφάλεια. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες, όπου μπορούμε να επενδύσουμε ρισκάροντας, προκειμένου να μας φέρουν περισσότερα κέρδη. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και μπορεί να φαίνονται άκρως ενδιαφέρουσες.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι ο εκνευρισμός και το έντονο πείσμα δεν θα βοηθήσουν στην προσωπική μας ζωή να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μπορεί να μας προβληματίζουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσουμε να δούμε με ψυχραιμία, διαλλακτικότητα, κατανόηση και εμπιστοσύνη αυτά που θέλει το ταίρι μας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω μας προβλήματα που θα προκληθούν από αιφνίδιες αλλαγές που θα διαταράξουν την προσωπική μας ζωή.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια αύριο.

Οι Λέοντες αναμφισβήτητα είναι οι πιο τυχεροί σήμερα. Η αιτία; Ο Πλούτωνας τους προικίζει με θετική αστρική ενέργεια. Δεύτεροι έρχονται οι Ταύροι, που και αύριο βρίσκονται κάτω από την προστασία του Ποσειδώνα. Ακολουθούν οι Καρκίνοι, χάρη στην εύνοια της Αφροδίτης.

Ποια ζώδια ταιριάζουν αύριο πιο πολύ.

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ελπίδας και εξαιτίας του, οι Λέοντες ισχυροποιούν αύριο την αυτοπεποίθηση τους και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα ανέφικτα εφικτά.  Κριοί, το φεγγάρι του Ταύρου σας χαρίζει ευαισθησία και όμορφα συναισθήματα, κάτι που σίγουρα θα αρέσει πολύ στους Λέοντες.

Αύριο γιορτάζουν.

Τρύφωνας. Καλό Σαββατοκύριακο, αγαπημένοι μας φίλοι!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 31/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 31/01

Ζώδια 31/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Κριό δημιουργώντας ζητήματα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που μπορεί να αφορούν την προσωπική, την οικογενειακή ή και την επαγγελματική τους ζωή. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζώδια, είναι πραγματικότητα ότι η ένταση δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο, καθώς διεκδικούμε δυναμικά να βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κυρίως των συνεργατών και του συντρόφου μας.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Κάποια ζώδια θα βιώσουν ένα τεταμένο κλίμα σήμερα.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε σήμερα είναι ότι το να εκτονώσουμε με απότομο τρόπο τα συναισθήματά μας ενδέχεται να προκαλέσει υπερένταση και συγκρουσιακή διάθεση στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας. Είναι προτιμότερο να πάρουμε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν σπουδαίες συνεργασίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής. Στα αισθηματικά, ας αφήσουμε το πάθος να κυριαρχήσει, όπως και το γεγονός ότι πρέπει να δώσουμε χώρο στο ταίρι μας για να εκφράσει τις δικές του προτεραιότητες και ανάγκες.

Το τετράγωνο της Σελήνης στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την κατήφεια, την καχυποψία και την ανάγκη να επιβληθούμε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ωριμότητα και ψυχραιμία, γιατί οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους δεν θα προσφέρουν τίποτα, παρά θα δημιουργήσουν άσχημο κλίμα στη δουλειά μας.

Είναι σημαντικό να αφεθούμε στη διαίσθηση μας που είναι έντονη και να μην μπούμε σε παιχνίδια παρασκηνιακής φύσεως, καθώς το μόνο που θα καταφέρουμε είναι τελικά να ενισχύσουμε την ένταση και τον εκνευρισμό στις σχέσεις με τους ανώτερους μας. Ας εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δραστηριοποιηθούμε με δυναμικό τρόπο στην εργασία μας και να δείξουμε πραγματικά τι μπορούμε να καταφέρουμε εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον που κινούμαστε. Οι αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσουμε.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Τοξότες είναι οι πιο τυχεροί σήμερα, χάρη στην εύνοια του Ήλιου. Τα ζώδια του Κριού και του Υδροχόου επίσης έχουν την τύχη με το μέρος τους, μια και ο Ερμής και ο Άρης θα τους προσφέρουν εξαιρετικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ο δυναμισμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Άρη που χαρίζει σήμερα στους Υδροχόους  μια θετική ενέργεια. Τοξότες, σήμερα είστε στα πάνω σας και σίγουρα θα τραβήξετε πάνω σας το βλέμμα ενός Υδροχόου. Επωφεληθείτε!

Σήμερα γιορτάζουν.

Ευδοξία, Κύρος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 30/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 30/01

Ζώδια 30/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στον Κριό, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) για να κοινωνικοποιηθούν και να επικοινωνήσουν με πρόσωπα που μπορεί να φέρουν πρωτόγνωρες καταστάσεις στην ζωή τους.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Αυτοπεποίθηση, αλλά και έντονη επιθυμία για χαλάρωση σήμερα.

Με τη Σελήνη στο συγκεκριμένο πύρινο ζώδιο δεν είναι εύκολο να περιορίσουμε τον παρορμητισμό μας και αυτό ενδεχομένως  να οδηγήσει σε καταστάσεις που θα ξεφύγουν του ελέγχου μας. Ο εκνευρισμός και η επιθετική διάθεση μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες και σε πιθανές συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας. Είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε για να μην προκαλέσουμε ζητήματα άνευ ουσιαστικού λόγου.

Παράλληλα βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση περισσεύουν και ήρθε η στιγμή να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο και σε συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά οφέλη. Σε προσωπικό επίπεδο, επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο και επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να ασχοληθεί με τις δικές μας ανάγκες. Το να δώσουμε τον απαραίτητο χώρο για να εκφράσουν και οι άλλοι τις δικές τους απόψεις είναι σημαντικό, ώστε να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες.

Νωρίς το πρωί, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο που μας δημιουργεί ένα αίσθημα βεβαιότητας και σιγουριάς γι’ αυτό που πρεσβεύουμε και για ότι προσπαθούμε να επιτύχουμε. Σημαντικές μπορεί να είναι οι κινήσεις που θα κάνουμε για να έρθουμε πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων μας.

Το απόγευμα, το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δεν βοηθά να επικεντρωθούμε στις επιδιώξεις μας και δεν αποκλείεται να θέλουμε να χαρούμε τις στιγμές και να χαλαρώσουμε, παραμελώντας τις όποιες υποχρεώσεις μπορεί να έχουμε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά την διαχείριση επαγγελματικών ζητημάτων, γιατί η υπεραισιοδοξία θα οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και τα λάθη είναι πιο πιθανά από ποτέ.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Αιγόκεροι έχουν την εύνοια της τύχης σήμερα και βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα, αλλά και οι Κριοί δεν πάνε πίσω. Βρίσκονται και οι δυο κάτω από την προστασία του Κρόνου. Στους τυχερούς της ημέρας κατατάσσονται και οι Ταύροι, μια και δέχονται την υποστήριξη του Ποσειδώνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Η Σελήνη πάντα επηρεάζει σημαντικά τα συναισθήματα και κατά συνέπεια τις σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια και ειδικά σήμερα έχει μια θετική επιρροή στους Κριούς. Ο Κρόνος, που είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την ασφάλεια και τη σοφία, εξασφαλίζει μια ήρεμη διαβίωση σήμερα ανάμεσα στα ζώδια του Αιγόκερου και του Κριού.

Σήμερα γιορτάζουν.

Χρυσή (όχι βασική εορτή), Αύρα.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »