ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑMega Spoiler: 12 αποκαλύψεις για το Avengers: Endgame

Δεν έχετε δει ακόμη την τελευταία πράξη των Avengers; Κανένα πρόβλημα! Θα σας ιντριγκάρουμε με 12 αποκαλύψεις που συμβαίνουν στην ταινία, ώστε να το σκεφτείτε ξανά ή να τρέξετε να την δείτε.

Αποκάλυψη 1η: O Captain America ηγείται του νέου lineup των Avengers.
Μία εικόνα που διέρρευσε πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωνε ήδη πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται στο cinema το γεγονός πως πως ο Captain America ηγείται πλέον των Avengers στο νέο line-up

Αποκάλυψη 2η: Το Endgame, ταξιδεύει προς τα πίσω, μέχρι την πρώτη ταινία Avengers.
Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Endgame είναι το ότι δείχνει facts, τα οποία διαδραματίζονται από την πρώτη ταινία των Avengers και καθ'όλη τη διάρκεια των επόμενων.

Αποκάλυψη 3η: Ο Hawkeye επιστρέφει, σαν Ronin αυτή τη φορά!
Δεν είναι ακριβώς αποκάλυψη! Ήταν σχεδόν αναμενόμενο, ένα χρόνο τώρα και είχε σχεδόν προβλεφθεί από τα βιβλία κόμικς.

Αποκάλυψη 4η: Ο Iron Man φτιάχνει το δικό του Infinity Gauntlet.
Ο Iron Man επανασυνδέσει τους Avengers και αποφασίζει να κατασκευάσει το δικό του Gauntlet Infinity για να ανατρέψει όλα όσα έκανε ο Thanos. Προσλαμβάνουν τον Ant-Man για να τους βοηθήσει να ταξιδέψουν μέσα στο χρόνο και το διάστημα, χρησιμοποιώντας το Quantum Realm για να ανακτήσουν Infinity Stones από διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Αποκάλυψη 5η: Ο καθηγητής Hulk θα χειριστεί το νέο αυτό Gauntlet του Iron Man, που θα ονομάζεται Stark Gauntlet.
Ο Hulk, χειρίζεται το Stark Gauntlet εναντίον του Thanos και κατά τη διαδικασία, χάνει το χέρι του! Κάτι αξιοσημείωτο, είναι πως στην συγκεκριμένη φωτογραφία που διέρρευσε και που πραγματικά ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι ο Hulk φοράει ρούχα!

Αποκάλυψη 6η: Η Pepper και ο Tony εμφανίζονται παντρεμένοι και αρκετά ερωτευμένοι, ενώ υπάρχει ξεκάθαρη υπόνοια πως ο Iron Man, έχει παιδί από το Avengers 4!
Η διαρροή αυτή, ήρθε απευθείας από το στόμα της Gwyneth Paltrow. Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, αποκάλυψε για τον χαρακτήρα της, πως προορίζεται να γίνει μητέρα, από το Avengers 4!

Αποκάλυψη 7η: Ο Iron Man πεθαίνει! Αν έχει παιδί, σίγουρα θα μεγαλώσει χωρίς πάτερα.
Αν και δεν είναι πλήρως επιβεβαιωμένο, εάν ο Tony Stark έχει παιδί από την εκστρατεία Avengers 4, το παιδί, όλα δείχνουν πως θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα γιατί υπάρχει έντονη φημολογία πως πεθαίνει!

Αποκάλυψη 8η: Υπάρχει μια σκηνή στην ταινία, που εμφανίζονται όλοι οι χαρακτήρες μαζί! "Υπήρχε μια σκηνή, νομίζω ότι είχαμε όπου όλοι ήταν εκεί" είπε ο Sebastian Stan (Bucky Barnes), χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει παραπάνω πράγματα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αποκάλυψη 9η: Η Pepper Potts ενσωματώνεται στην ομάδα των Avengers.
Η Paltrow φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι αυτή τη φορά θα βρεθεί να φορά πλήρη στολή και έχουμε κάποιες πραγματικές αποδείξεις φωτογραφιών.

Αποκάλυψη 10η: Ο Star Lord και η Shuri επιστρέφουν!
"Ήξερα ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε όλοι, σε κάποιο σημείο αυτό το φθινόπωρο, και να ολοκληρώσουμε την τέταρτη δόση των Avengers", είπε η Letitia Wright (Shuri) σε συνέντευξη της, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή και ο Chris Pratt επιστρέφουν!

Αποκάλυψη 11η: Η Mantis επιστρέφει!
Η Mantis ήταν ένας από τους πολλούς ήρωες που έγινε σκόνη από τον Thanos, στο Infinity War. Μιας και είναι γνωστό πως οι ενέργειες του Thanos θα αντιστραφούν στο Avengers 4, ξέρουμε σίγουρα ότι η Mantis θα επιστρέψει.

Αποκάλυψη 12η: Δεν επιστρέφει τελικά ο Crossbones!
Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ταινίας Avengers 4 είναι η στιγμή που δείχνει τον Frank Grillo να εμφανίζεται στην επόμενη ταινία των Avengers. Ο ίδιος εξηγεί πως ήταν ένα απλό flashback και πως δεν επιστρέφει!

Διάβασε το »