Σύμφωνα, με την εφημερίδα Real Life, η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη “Ιστορίες Μόδας” που βρίσκεται στο 17ο επεισόδιο θα ολοκληρωθεί στα 20 επεισόδια.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ, τονίζει πως η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης κρίνει ότι μετά από συνολικά τρεις κύκλους, το αντικείμενο της εκπομπής έχει εξαντληθεί.

Κάτια Ζυγούλη: Οριστικοί τίτλοι τέλους στην ζωντανή εκπομπή της

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους ο Alpha εξαφάνισε της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη από το επίσημο site του καναλιού.

«Όπως μου είπαν στελέχη που μίλησα μαζί τους, στο site του Alpha παραμένουν οι εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα, όσες δεν έχουν κατεβαίνουν… Μία ακόμα φράση που μου είπαν, ήταν πως το site είναι μία εμπορική πλατφόρμα δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Σχετικό νέο:

Tζένη Μπαλατσινού – Πώς γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου;

Το πρώην μοντέλο και λαμπερή παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τη χώρα μας, τα ήθη και τα έθιμά της για αυτό και σήμερα δε θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο σπίτι instagram μια φωτογραφία με μια πόρτα και μια ελληνική σημαία

 

 

 

Στην πιο ήρεμη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

 

 

 

 

Το πρώην μοντέλο και λαμπερή παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τη χώρα μας, τα ήθη και τα έθιμά της για αυτό και σήμερα δε θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο σπίτι instagram μια φωτογραφία με μια πόρτα και μια ελληνική σημαία.

 

 

 

“Χρόνια πολλά” έγραψε στην ανάρτησή της.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog
Διαβάστε επίσης »