Κάτια Ζυγούλη: Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια μέσα στον τρελό έρωτα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO, η Κάτια Ζυγούλη έκανε μια σπάνια εξομολόγηση, αναφερόμενη στην πολυετή σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, τα παιδιά τους και τα χαρακτηριστικά ο θαυμάζει ο ένας στον άλλον.

Για το πως διαχειρίζονται την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους τα τέσσερα παιδιά, η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε «Επειδή έχω τέσσερα παιδιά και παρακολουθώ το μοτίβο, περνούν μια φάση δυο χρόνων κατά την οποία όλο αυτό το κάνουν πολύ μεγάλο, το θαυμάζουν υπέρμετρα και μετά το αποδομούν σταδιακά. Οπότε, υπάρχει ελπίδα».

Στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον Σάκη Ρουβά μετά από σχεδόν 18 χρόνια σχέσης, χωρίς όμως να λείπουν τα σκαμπανεβάσματα που έχουν όλα τα ζευγάρια.

«Είμαστε ερωτευμένοι. Πιστεύω όμως ότι και αυτό έχει σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Δε γίνεται να είσαι συνέχεια μέσα στον τρελό έρωτα, είναι μια διαδικασία κατά την οποία αυτό το συναίσθημα φουντώνει, το χάνουμε και μετά το ξαναβρίσκουμε. Είμαστε πολλά χρόνια με τον Σάκη και μου αρέσει που υπάρχει ακόμη αυτό το πάνω – κάτω μεταξύ μας».

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά που θαυμάζει εκείνος σε εκείνη και το αντίστροφο. «Ίσως το αίσθημα ασφάλειας που του προσφέρω. Είμαι της γνώμης ότι ο άνθρωπος μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός και να ανθίσει μέσα από την αποδοχή και την ασφάλεια».

«Η δίψα του για μάθηση είναι πραγματικά τεράστια. Επίσης, λατρεύω το πως μεταμορφώνεται από ένα ευαίσθητο παιδί σε έναν άντρα που μπορείς να στηριχθείς και να πεις: “Πάμε. Ό,τι θες θα το καταφέρουμε”. Έχει αυτές τις αλλαγές που μου αρέσουν πολύ», τόνισε η Κάτια Ζυγούλη για τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε επίσης »