Δημοσιεύθηκε: 26 Μαΐου 2021 20:15

Κάτια Ταραμπάνκο: «Οι γιατροί του Survivor 4 είπανε “κοριτσάκι μου πήγαινε στη μαμά σου γιατί δεν”»

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι γιατροί

«Η Ισμήνη, η νέα κριτής του GNTM, είναι εντυπωσιακή», σχολίασε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Κάτια Ταραμπάνκο: «Οι γιατροί του Survivor 4 είπανε “κοριτσάκι μου πήγαινε στη μαμά σου γιατί δεν”»

Στην Κάτια αρέσει να δοκιμάζει διάφορα πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές στην υποκριτική. Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αναμένεται να τη δούμε στην ταινία «Bachelor 4».

«Έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στο Bachelor 4. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχουμε κάνει ανάγνωση σεναρίων. Μαθήματα υποκριτής δεν έχω ξεκινήσει, αλλά ψάχνω για σεμινάρια. Δεν έχω άγχος γιατι είμαι μαζί με πολύ καλούς ηθοποιούς και πιστεύω πως θα με βοηθήσουν. Θα ήθελα να σας πω ότι θα παίξω και σε μια τηλεοπτική σειρά», είπε η ίδια επιβεβαιώνοντας αυτό το γεγονός.

Για την αποχώρησή της από το Survivor 4 είπε: «Οι γιατροί είπανε “κοριτσάκι μου πήγαινε στη μαμά σου γιατί δεν”» είπε για την απόφασή της να φύγει και παρατήρησε ότι αν είχε βρει εκείνη ελάχιστο κοτόπουλο στα σκουπίδια -όπως είπε η Ελευθερία Ελευθερία Ελευθερίου- αυτό μπορεί να της έδινε άλλες τρεις ημέρες στο παιχνίδι.

Άραγε, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; «Όχι δεν παντρεύομαι. Είμαι η Κάτια και είμαι καλά! Είμαι πάντα ερωτευμένη, αγαπώ τη ζωή», ήταν η απάντησή της.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Bachelor 4
  • #Survivor 4
  • #Κάτια Ταραμπάνκο
  • #Στη φωλιά των Κουκου

Διαβάστε επίσης »