«Δεν ισχύει ότι είμαι σε νέα σχέση»

Κάτια Ταραμπάνκο: Είμαι ελεύθερη (vid)

Στο πλατό της εκπομπής Love it βρέθηκε σήμερα η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μίλησε για το γεγονός ότι έχει χωρίσει από την τελευταία της σχέση, το αυτοάνοσο που την έχει ταλαιπωρήσει αλλά και για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει.

«Είμαι ελεύθερη. Πάντα είχα την άποψη ότι από την στιγμή που δείχνεις την ζωή σου προς τα έξω, θα ήταν υποκριτικό να κρύβεις κάτι. Ναι μεν να την προστατεύεις αλλά από την στιγμή που αφήνεις τον εαυτό σου ανοιχτό στον κόσμο και πρέπει να σε κρίνει γιατί αυτό αποζητείς, πρέπει να δεχτείς και το καλό και το κακό… Διαβάζω πολλές φορές αυτά που γράφονται αλλά αφήνω τον χρόνο να απαντήσει. Μερικές φορές γελώ και που και που απαντώ και στα αρνητικά» ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο. «Τον Σάκη Κατσούλη δεν τον πρόλαβα στο Survivor. Πιστεύω ότι καλά έκανα κι έφυγα από το Survivor. Άκουσα το σώμα μου και τα καμπανάκια που κράτησαν καιρό μέχρι να κλατάρω. Πολλές φορές ήμουν πολύ καλά στη ζωή μου και το αυτοάνοσο εμφανιζόταν από μόνο του» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για την πρόταση που της έχει γίνει να παρουσιάσει εκπομπή απάντησε: «Κάτι ισχύει ότι θα είμαι παρουσιάστρια σε εκπομπή μόδας. Όντως συζητάμε για την θέση της παρουσιάστριας αλλά ξέρετε μέχρι να πέσουν οι υπογραφές… Όμως είμαστε πολύ κοντά.»

Διαβάστε επίσης »