Δημοσιεύθηκε: 6 Σεπτεμβρίου 2021 20:15

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα - Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει»

Κατερίνα Ζαρίφη: Ούτε το

Η Κετερίνα Ζαρίφη φέτος θα ενσαρκώσει την Cavewoman. Η κάμερα του Όλα Γκουντ την βρήκε την ώρα της φωτογράφησης για την παράσταση. Μίλησε για τη ζωή της και για την περίοδο που νόσησε από κορονοϊό.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα – Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει».

«Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνια».

«Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις».

Πως έχασε 20 ολόκληρα κιλά

«Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

  • #News
  • #Showbiz
  • #Katerina Zarifi
  • #Όλα Γκουντ
Διαβάστε επίσης »