Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ  “Αυτός και ο Άλλος’ και μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε στην περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά και πόσο διαφοροποιήθηκε εκείνη την περίοδο η καθημερινότητά της και η ζωή της.

“Δεν πέρασα καλά! Όταν αρχικά μου πρότειναν να κάνω αυτή τη σειρά χάρηκα πάρα πολύ. Είχε προηγηθεί και η σειρά για τη Λαμπέτη, που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και είχα δει πως είναι πολύ ωραίο να παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου από την αρχή ως το τέλος του. Αυτό σου δίνει μια πάρα πολύ μεγάλη υποκριτική παλέτα. Μιλάμε για τεράστιο υποκριτικό πλούτο, ήταν μεγάλο challenge.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη σειρά για την Αλίκη, από τις μηνύσεις δεν προλαβαίναμε να…

Προφανώς είχε κι άλλες παραμέτρους που δεν είχα υπολογίσει. Ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν. Οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, έρχονταν από παντού. Κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια, σκηνές από τον τότε κινηματογράφο, από τους φοβερούς σκηνοθέτες και από τη φανταστική σταρ, ηθοποιό και άνθρωπο. Αντί να μπεις στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα… Δεν είχαμε κάτι να παίξουμε στ’ αλήθεια. Ήταν τόσες οι μηνύσεις που κανείς δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά του, ο άλλος δεν ήθελε να εμβαθύνει σε κάτι συγκεκριμένο. Γενικά δεν είχαμε τι να παίξουμε… Πώς δεν θα παρεξηγηθεί ο ένας και ο άλλος”, τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε

Σχετικό νέο:

Αυτοκτονία ιδιοκτήτη γηροκομείου: Η Καινούργιου αποκάλυψε την άγνωστη σχέση που είχε με τον Καμπανάρο

Η αυτοκτονία του ιδιοκτήτη γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο λόγω του κορονοϊού πάγωσε την κοινή γνώμη.

 

 

Τον 41χρονο αυτόχειρα γνώριζε η Κατερίνα Καινούργιου που μέσα από την εκπομπή της είπε δύο λόγια.

 

«Εδώ και δυο εβδομάδες έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου και μιλούσαμε συνέχεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου εξηγούσε τα πάντα για τα γηροκομεία να με βοηθήσει. Μέχρι προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα, με ρώταγε τι έγινε τελικά. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Ζούσε για αυτό, για να βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους».

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »