Στη γνωριμία της με τον αείμνηστο Δημήτρη Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας σε εκπομπή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί φυσικά και την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη, την οποία υποδύθηκε στη σειρά «Έχω ένα Μυστικό».

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Παπαμιχαήλ και η αναφορά στη Βουγιουκλάκη

 

 

 

“Εγώ δεν την έχω δει τη σειρά! Κάποια στιγμή θέλω να τη δω… Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερη. Θα είχα και καλές στιγμές είμαι σίγουρη. Γενικά έκανα μία τίμια προσπάθεια. Αλλά ξέρεις, αυτό το πράγμα ήθελε ένα coaching… Αυτά τα τόσο μεγάλα πράγματα ίσως ήθελαν μια μεγαλύτερη πλαισίωση. Δεν πέρασα καλά! Όταν αρχικά μου πρότειναν να κάνω αυτή τη σειρά χάρηκα πάρα πολύ. Είχε προηγηθεί και η σειρά για τη Λαμπέτη, που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και είχα δει πως είναι πολύ ωραίο να παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου από την αρχή ως το τέλος του. Αυτό σου δίνει μια πάρα πολύ μεγάλη υποκριτική παλέτα. Μιλάμε για τεράστιο υποκριτικό πλούτο, ήταν μεγάλο challenge», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη σειρά για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

 

 

 

 

 

Ενώ πρόσθεσε: «Προφανώς είχε κι άλλες παραμέτρους που δεν είχα υπολογίσει. Ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν. Οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, έρχονταν από παντού. Κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια, σκηνές από τον τότε κινηματογράφο, από τους φοβερούς σκηνοθέτες και από τη φανταστική σταρ, ηθοποιό και άνθρωπο. Αντί να μπεις στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα… Δεν είχαμε κάτι να παίξουμε στ’ αλήθεια. Ήταν τόσες οι μηνύσεις που κανείς δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά του, ο άλλος δεν ήθελε να εμβαθύνει σε κάτι συγκεκριμένο. Γενικά δεν είχαμε τι να παίξουμε… Πώς δεν θα παρεξηγηθεί ο ένας και ο άλλος».

 

 

 

 

 

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός προέβη και σε μία αποκάλυψη, τονίζοντας πως στη δραματική σχολή είχε καθηγητή τον ίδιο τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και ότι εκείνος είχε αναφέρει κάποιες φορές ότι μοιάζει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Β.Πούτιν: Ο κόσμος δεν έχει μέλλον αν δεν υπάρξουν περιορισμοί στον τομέα του ανταγωνισμού των εξοπλισμών

Εάν δεν υπάρξει ένα σύστημα ελέγχου των εξοπλισμών και μια συνθήκη μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών που να διατηρεί την ισορροπία τότε ο κόσμος… δεν έχει μέλλον. Αυτό υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. 

«Ο κόσμος δεν έχει μέλλον, αν δεν υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στον τομέα του ανταγωνισμού των εξοπλισμών» δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν, απευθυνόμενος στα μέλη της λέσχης Valdai, κατά την διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης τους που πραγματοποιήθηκε on-line.

Ο πρόεδρος Πούτιν επισήμανε ότι η Ρωσία δεν «απαγκιστρώνεται» από την συνθήκη START, και πως η κατάργηση της δεν θα επηρεάσει την ασφάλεια της χώρας, πως είναι έτοιμη να συνεργαστεί ξεκινώντας «από το μηδέν» στον έλεγχο των πυρηνικών εξοπλισμών, αλλά θα ήταν καλύτερο να μην πάψουν να ισχύουν οι προηγούμενες συμφωνίες.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι δεν είναι κατά να ενταχθεί στην συνθήκη START και η Κίνα, αλλά οι συνομιλίες για την ένταξη της θα πρέπει να προϋποθέτουν και την ένταξη σ αυτήν και άλλων πυρηνικών δυνάμεων, όπως η Γαλλία και η Βρετανία.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »