Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα για τον Νίκο Ζαχαριάδη

Λίγο πριν την έκβαση του φετινού καλοκαιριού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός

Η επίσημη ανακοίνωση στάλθηκε χθες Τρίτη 17/8 μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Αλέξανδρου Μίντζια και η οποία ζητούσε τον σεβασμό για τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, τον Αρίωνα και την Αέλια και εξακολουθούν να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα του πρώην πλέον ζευγαριού.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

Η γνωριμία και ο έρωτας

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης γνωρίστηκαν σε εκδήλωση του Alpha και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια. Τότε όμως βρίσκονταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, με συνέπεια να κρατήσουν τη μεταξύ τους επαφή σε φιλικό επίπεδο. Ωστόσο ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα και το 2009 έγιναν ζευγάρι, ύστερα από κοινές διακοπές που έκαναν με φίλους τους.

«Δε θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. (Γέλια) Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο!» είχε δηλώσει η Κατερίνα Καραβάτου για την γνωριμία τους, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης με τη σειρά του είχε αποκαλύψει «Προσωπικά, πρώτα απ’ όλα με τράβηξε το γεγονός ότι είναι μια ωραία γυναίκα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την καθαρότητα και τη μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη που έχει μέσα της. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι βεβαιώθηκα ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί όταν μου είπε ότι έχω γαλλική μύτη! Κι εγώ της απάντησα ότι προφανώς αναφέρεται σε μια ειδική ράτσα γερακιών, που εκτρέφονται κάπου στη Γαλλία. Τότε κατάλαβα πόσο ερωτευμένη είναι μαζί μου».

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αφού αποφάσισαν να χωρίσουν πρώτα τηλεοπτικά, ανακοίνωσαν και την λύση του γάμου τους, με τους δυο τους να τραβούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει αφιερωθεί πλήρως στην υποκριτική, ενώ η γοητευτική παρουσιάστρια εντάχθηκε στο δυναμικό του Mega, όπου θα ξεκινήσει έναν νέο τηλεοπτικό κύκλο. Οι δυο τους θα είναι πάντα δεμένοι, για χάρη των δυο τους παιδιών που εξακολουθούν να είναι η απόλυτη και η μοναδική τους προτεραιότητα!

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης »