Δημοσιεύθηκε: 24 Ιουνίου 2021 09:50

Κατερίνα Καραβάτου: ανατροπή στην ανατροπή! Και ξαφνικά το Star ξανά φαβορί για την παρουσιάστρια

Ανατροπή στην ανατροπή για την Κατερίνα Καραβάτου. Από την Κάτω Κηφισιά στη λεωφόρο Συγγρού και από εκεί ξανά στην Κάτω Κηφισιά;

Εδώ και μέρες παίζει ένα θρίλερ γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου. Η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε Star και Mega. Στην αρχή όλα έδειχναν ότι θα έφευγε από το Star, αφού η χρονιά δεν ήταν και τόσο καλή για τους Κου Κου.

Ξαφνικά υπήρξε ανατροπή και παραμονή της στο Star, αφού δεν βρισκόταν καλύτερη αντικαταστάτρια για την πρωινή ζώνη. Προτού στεγνώσει το μελάνι, η Καραβάτου κατηφόριζε στο Mega, προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Κι ενώ η υπόθεση έδειχνε κλειδωμένη, τις τελευταίες ώρες παρουσιάστηκε νέα ανατροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται κοντά στο να μείνει στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, αλλά και στην πρωινή ζώνη!

Το Star λέγεται ότι έκανε ρελάνς και η πρόταση ικανοποίησε την Καραβάτου. Η οποία καλείται να χτίσει μία εκπομπή από την αρχή. Στον σταθμό εκτίμησαν ότι ειδικά τον τελευταίο καιρό που έμεινε μόνη της η Καραβάτου η… φωλιά της πήρε τα πάνω της.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φήμες που τη θέλουν μαζί με μία πολύ καλή φίλη της, τη Μαρία Ηλιάκη.

Φίλες, μανούλες, παλιές συνεργάτιδες, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα χημείας μεταξύ τους! Άλλωστε και το κανάλι είναι υπέρ του να είναι δύο παρουσιάστριες στην εκπομπή και όχι ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Βέβαια, μέχρι την τελική υπογραφή και τις ανακοινώσεις καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Άλλωστε με την Καραβάτου έχουμε δει πάρα πολλά φέτος.

  • #News
  • #Maria Iliaki
  • #Κατερίνα Καραβάτου
Διαβάστε επίσης »