Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου: Άγρια κόντρα στον αέρα – Τι έχει συμβεί

Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα

Μία μεγάλη κόντρα και μάλιστα ζωντανά κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους έλαβε χώρα σήμερα το πρωί μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Ιωάννας Μαλέσκου.

Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου: Η αρχή μιας νέας τηλεοπτικής κόντρας; Αυτό αναρωτήθηκαν όλοι όσοι είδαν τα ξεσπάσματα τους σήμερα.

Η αρχή έγινε όταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» που παρουσιάζει η Καινούργιου στον Alpha προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ για την φερόμενη μεταφορά της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου το Σαββατοκύριακο λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που σημειώνει. Μάλιστα τη θέση της αναμένεται να πάρουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα.

Στο ρεπορτάζ, προβλήθηκε και ένα βίντεο με την κάμερα της εκπομπής να συναντάει την Μαλέσκου στο αμάξι της για να την ρωτήσουν για σενάρια αλλαγής της εκπομπής της. Η Ιωάννα Μαλέσκου όμως, αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση, χαιρέτησε τον δημοσιογράφο χωρίς να ανοίξει το παράθυρο και συνέχισε την πορεία της. Το γεγονός δεν σχολιάστηκε με θετικά σχόλια από την εκπομπή δίνοντας ωστόσο την δικαιολογία στην παρουσιάστρια ότι συνήθως πάντα τους μιλάει και ίσως είχε δύσκολη μέρα.

Έξαλλη η Μαλέσκου!

Η κόντρα όμως πήρε σάρκα και οστά όταν κατά την διάρκεια της δικής της εκπομπής που ξεκίνησε εκείνη τη στιγμή στον αέρα του ΣΚΑΪ η Μαλέσκου απάντησε στην εκπομπή και στην Κατερίνα Καινούργιου αφήνοντες αρκετές μπηχτές να αιωρούνται στον αέρα.

«Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνα Καινούργιου», είπε η παρουσιάστρια. «Δεν ξέρω αν θα είναι οι αλλαγές εσωτερικές. Συγνώμη μου συγκρίνεις τώρα την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω… Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις. Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει. Σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι … Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό. Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρες, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες!»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρισκόταν ακόμη στον αέρα όταν ειπώθηκαν τα παραπάνω. Έκπληκτη η Καινούργιου διέκοψε τη ροή της εκπομπής της για να ανφέρει πως της έστειλε μήνυμα ο αδερφός της (ο οποίος δεν ασχολείται με τα τηλεοπτικά συνήθως) να την ειδοποιήσει ότι η Μαλέσκου μιλάει άσχημα για αυτήν εκείνη τη στιγμή.

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω», είπε η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου λοιπόν η νέα κόντρα της τηλεόρασης! Έπεται να δούμε αν η έντονη δημόσια διαμάχη τους θα συνεχιστεί μετά από τα σημερινά.

Διαβάστε επίσης »