Η Κατερίνα γεννήθηκε κάτω από τον Αστερισμό του Ταύρου τρεις ημέρες πριν τη Σεληνιακή Έκλειψη της 4ης Μαϊου του 1985. Κέρδισε κοσμικό δώρο δίπλα στον Ήλιο της το Βόρειο Δεσμό επίσης στον Ταύρο και το Σύμπαν της έδωσε την υπόσχεση πως το πεπρωμένο της σε αυτή τη ζωή είναι να ξεχωρίσει.

Δεν το γραφώ εγώ αλλά η μοναδική αστρολόγος Βάσια Μαυράκη η οποία παρατήρησε, ανέλυσε και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του αστρολογικού χάρτη της παρουσιάστριας.

Κατερίνα Καινούργιου – Αυτά

Οι άνθρωποι που γεννιούνται σε Εκλείψεις πραγματώνουν δυνατούς ρόλους στη ζωή. Δεν έρχονται για τα εύκολα, έρχονται όμως για τα επίμονα και τα διεκδικητικά.
Οι προσωπικοί της πλανήτες στον Κριό την έκαναν να καταλάβει από νωρίς πως αν επιθυμούσε κάτι έπρεπε να απλώσει το χέρι  να το πάρει μόνη της και όχι να περιμένει πότε θα της το παραχωρήσουν. 
Με βασιλικό Ωροσκόπο στο Λέοντα η ‘’γαλαζοαίματη’’  Kat ήρθε για να παίξει ρόλους βασιλικούς και γενναιόδωρους.
Ο Ήλιος της με τη συμμετοχή του στο Ταυ τετράγωνο  Δία / Κρόνου, δεικνύει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο οικογενειακό της περιβάλλον σε επίπεδο  πρακτκών θεμάτων και όχι σε επίπεδο  έλλειψης αγάπης και τρυφερότητας. 
Η δυνατή αυτή Ταυρίνα με το γενέθλιο Δία της στον Υδροχόο είναι φτιαγμένη για να χαρίζει αγάπη και ασφάλεια σε αυτούς που αγαπά.
Το 2021 η επιστοφή του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη Γενέθλια υπόσχεση της και αυτή η χρονιά αποδείχθηκε η χρονιά της πραγματικής της… ενθρόνισης! Φέτος, περισσότερο  παρά ποτέ με τη χρυσή μεταγραφή της και με την έλλειψη κόμπλεξ που τη χαρακτηρίζει έκανε την υπέρβαση και ο δρόμος άνοιξε για κορυφές ακόμη υψηλότερες από αυτές που μέχρι τώρα είχε κατακτήσει. Η ανοδική της πορεία θα συνεχίσει με το πέρασμε του Δία στον Κριό για τους μήνες  Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο του 2022, αλλά και για ολόκληρο το 2023 με το Δία να εγκαθίσταται για έναν ολόκληρο χρόνο στο ζώδιο αυτό της αρχηγίας και της τόλμης.

Η δυναμική και συγχρόνως γλυκιά και γενναιόδωρη Κατερίνα αν επιθυμούσε θετικές ημερομηνίες για να εδραιώσει και τα προσωπικά της τόσο εξαιρετικά όσο και τα επαγγελματικά της, το καλοκαίρι του 2022 θα ήταν ιδανικό για το επόμενο μεγάλο βήμα.
Η εργατικότητα της είναι απαράμιλλη καθώς η καματιάρα Σελήνη της στην Παρθένο δεν της αφήνει περιθώρια να φυγοπονήσει. Είναι εργάτρια και βασίλισσα μαζί στην ‘’κυψέλη’’ της τηλεόρασης. Οι αναφορές στη ζωή όμως, είναι πάντα διττές και ενώ  βιώνει επαγγελματικό θρίαμβο από τη μια, ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος θα είναι απίστευτα έντονοι  για την Κατερίνα με τα τετράγωνα Κρόνου και Ουρανού να πιέζουν ασφυκτικά τον Ήλιο της. Θα είναι ένα διάστημα  που θα πρέπει να φροντίσει περισσότερο την ξεκούραση της αλλά και τους σημαντικούς άνδρες της ζωής της. Θα είναι και η εποχή που θα πρέπει να επιλέξει τους πραγματικούς φίλους και συνοδοιπόρους της ζωής της.
Μια βασίλισσα κινδυνεύει πάντα περισσότερο από την ‘’αυλή ‘’της παρά από τους δηλωμένους της εχθρούς. Στα ζώδια της Φωτιάς Λέοντες, Κριούς και Τοξότες θα βρίσκει πάντα τους δικούς της ανθρώπους, στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες θα πρέπει πάντα να ψάχνει αν είναι πραγματικά αυτοί  οι δικοί της άνθρωποι. 

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »