Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς “8 Λέξεις”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MYtv», ο Μιλτιάδης βγαίνει από την εντατική, μετά τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του, και επιστρέφει στο σπίτι του. Τότε η Κατε­ρίνα ετοιμάζει δείπνο για τους φίλους του συζύγου της, με σκοπό να τον κα­λοδεχτούν πίοω στο σπίτι και να του ευχηθούν να είναι «σιδερένιος». Ο Μιλ­τιάδης τους αφηγείται όλη την περιπέτεια που έζησε στο κότερο του Δερβά­νη, με τον’Εκτορα να παρατηρεί πως ο Φοίβος δείχνει αμήχανος και να είναι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ αυτόν.

Μάλιστα, αποφασίζει, για μία ακό­μη φορά, να εξομολογηθεί τις υποψίες του στον Νικηφόρο, αλλά δεν κα­ταφέρνει να τον πείσει, επειδή ο τελευταίος έχει τα δικά του προβλήματα σε μια περίοδο που προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του με την Εύα, μετά την άδικη κατηγορία της Ολυμπίας για σεξουαλική κακοποίηση. Λί­γες μέρες μετά, ενώ η Βίκυ με τον Φοίβο οργανώνουν ένα μεγάλο χτύπη­μα εναντίον του κυκλώματος στο οποίο ανήκουν, προκειμένου να απαλ­λαγούν από οποιονδήποτε κίνδυνο τους απειλεί, ο’Εκτορας ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο διαμέρισμα του Φοίβου, σκοπεύοντας να ψάξει για νέα στοι­χεία. Με την πρώτη ευκαιρία, μπαίνει κρυφά στο διαμέρισμα και κάνει μία τεράστια ανακάλυψη.

Αυτή έχει να κάνει με τα λεφτά και την κάτοψη του κότερου του Λερβάνη, που αποδεικνύουν ακράδαντα την ενοχή του Φοί­βου. Από την επόμενη ημέρα ο’Εκτορας αναλαμβάνει δράση, θέλοντας να ξεσκεπάσει τον νεαρό δολοφόνο και να τον οδηγήσει στη φυλακή

Διαβάστε επίσης »