Διαβάστε καταγγελία αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που αποτελεί “τροφή για σκέψη” σχετικά με την λαίλαπα του κορονοϊού και τη χορήγηση του αντιγριπικού που ξεκίνησε στον πληθυσμό:

Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία. Κάθε χρόνο κάνω το αντιγριπικό εμβόλιο. Για να μην τραβιέμαι με ραντεβού, παθολόγους, ταλαιπωρία πήγαινα στο φαρμακείο το πλήρωνα γύρω στα 10 ευρώ και το έκανα. Φέτος έχω πάει σε 4-5 φαρμακεία και όλα μου είπανε ότι δεν το πουλάνε με πληρωμή παρά μόνο με συνταγή γιατρού. Πήγα στο κέντρο Υγείας να μου το γράψουνε, μου κλείσανε ραντεβού μετά από 10 μέρες να πάω στον παθολόγο να μου το γράψει. Ταλαιπωρία αδικαιολόγητη. Γιατί συμβαίνει αυτό ειδικά φέτος? Όλα τα φάρμακα πωλούνται ελεύθερα εκτός από τα ψυχοφάρμακα που θέλουν συνταγή γιατρού και σωστά γιατί έχουν μέσα ναρκωτικά και αν πωλούνται ελεύθερα μπορεί να γίνει εμπόριο ναρκωτικών. Γιατί το αντιγριπικό εμβόλιο θέλει συνταγή γιατρού? Έχει ναρκωτικές ουσίες μέσα? Και γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν ήθελε συνταγή γιατρού? Και εδώ δικαιολογημένα αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Μήπως τα κέντρα εξουσίας που κυβερνάνε τον πλανήτη είδαν και απόειδαν ότι εμβόλιο για τον κορωνοιό δεν πρόκειται να βρεθεί, και πώς να βρεθεί αφού ο κορωνοιός όπως όλοι οι κορωνοιοί μεταλλάσσεται κάθε 2 μήνες, έτσι που και να βρεθεί εμβόλιο σε 2 μήνες θα είναι άχρηστο γιατί ο ιός θα έχει μεταλλαχθεί και δεν θα τον πιάνει το εμβόλιο, και είπανε αφού δεν μπορούμε να τους τσιπάρουμε με το εμβόλιο του κορωνοιού ας τους τσιπάρουμε με το αντιγριπικό εμβόλιο. Μήπως το αντιγριπικό εμβόλιο έχει μέσα το τσιπάρισμα γι΄αυτό και ζητάνε συνταγή γιατρού δηλαδή πλήρη καταγραφή των στοιχείων των ανθρώπων που θα το κάνουνε? Να ξέρουν ποιός από τα πρόβατα στο μαντρί του χώσανε το τσιπάκι και ποιός δεν τσιπαρίστηκε? Τι εξυπηρετεί η συνταγή γιατρού και η πλήρης καταγραφή των στοιχείων (όνομα, διεύθυνση, ΑΜΚΑ) για ένα απλό εμβόλιο της γρίπης? Θέλεις να αγιάσεις και δεν σε αφήνουνε. Χαιρετισμούς.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: Κάτι συμβαίνει με το αντιγριπικό εμβόλιο – Πάνε να κάνουν αυτό που δεν γίνεται με τον κορονοϊό;;;;

 

(πληροφορίες απο το makeleio)

Σχετικό νέο:

Απίστευτη νίκη με τον ΑΓΙΑΞ – Διέλυσε όλα τα ρεκόρ – Νίκησε με 13-0 εκτός έδρας την Φένλο!!!

Ο Άγιαξ πέτυχε μία απίστευτη νίκη απέναντι στην Φένλο, της οποίας επικράτησε 13 – 0 εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος.
Mε αυτό το σκορ o Αίαντας κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της διοργάνωσης.

Το ρεκόρ αυτό κατείχε πάλι ο Άγιαξ, όταν στις 29 Μαΐου του 1972 είχε επικρατήσει της Φίτεσε με σκορ 12 – 1.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »