Η “Μήδεια” έφερε στο φως πολλά προβλήματα και κυρίως την αδυναμία της ΔΕΔΔΗΕ να ανταποκριθεί στο έργο της βυθίζοντας στο σκοτάδι εκατοντάδες νοικοκυριά. Αναγνώστης, που μένει στα Βόρεια προάστια, μάς έστειλε καταγγελία που αναφέρει τις ενέργειες του από το 2019.

“Θέλω να καταγγείλω τη ΔΕΔΔΗΕ. Τους παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς, έχω στείλει email δεν απαντάει κανείς, εχω  κάνει αναφορά απο το καλοκαίρι του 2019 να έρθουν να κόψουν κάποια δέντρα που ξεπερνάνε τα καλώδια της ΔΕΗ έξω από το σπίτι μου με κορόιδεψαν δεν ήρθανε ποτέ… Από θαύμα έχουμε γλυτώσει τα χειρότερα. Απευθύνθηκα στο δήμο μου λέει η ΔΕΔΔΗΕ  κατανοώ τη κατάσταση που συμβαίνει τώρα αλλα…

Καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ από πολίτη των Βορείων Προαστίων: Από το 2019 τους παρακαλάμε να κλαδέψουν τα δέντρα

Εάν πέσουν τα δέντρα και κινδυνέψει κάποια ζωή η δικιά μου ή τρίτων ή προκαλέσει υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα που βρίσκονται από κάτω ή τα δικά μου θα είναι πλήρως υπεύθυνη για αμέλεια, επικίνδυνοτητα, για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση καθήκοντος.

Παρακαλώ πολύ να συμμορφωθούν και να απαντήσουν αλλιώς θα φάνε εξώδικο ή ότι άλλο νόμιμο δικαίωμα έχω από το το 2019 τους παρακαλάμε τι πρέπει να γίνει ποια;”

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »