Χώσιμο….από τα λίγα  έκαναν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με αφορμή τα spoiler για το GNTM που συζητιούνται από πολλά κανάλια.

 

Καρφί για Star και το GNTM από το πάνελ της Χρηστίδου- Να πούμε την αλήθεια…

 

 

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασάλος είπε: «Εμφανέστατο γλείψιμο από την Ελένη στην Soula Glamorous επειδή την προηγούμενη εβδομάδα κάτι έγινε. Κάτι είχαμε πει στην εκπομπή και σου την έπεσαν κάποιοι. Μην στεναχωριέσαι, μην φοβάσαι τίποτα από τα social media Ελένη μου. Μην υποκύπτεις στον εκφοβισμό».

 

 

 

Τότε, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε: «Α που πήγε να κάνει την αποκάλυψη; Ωραία θέλετε να το εξηγήσουμε κι αυτό; Πήγε η Ελένη να κάνει μια αποκάλυψη για το GNTM και την κοιτάει ο Παύλος άγρια γιατί φοβόμαστε μην κάνουμε spoiler και μετά μας απαγορέψει το Star να παίζουμε GNTM, όπως έχει συμβεί με άλλα κανάλια και άλλα προγράμματα.

Οπότε την κοιτάει άγρια και λέει η Ελένη “Τι; Τι; ” και ο Παύλος της λέει “μην τυχόν και πεις το spoiler”. Να πούμε την αλήθεια στον κόσμο γιατί νομίζανε ότι πήγαμε να κρύψουμε το ρεπορτάζ της Soulas», με την Ελένη Βουλγαράκη να προσθέτει: «Αυτό το μήνυμα που λες είναι ότι δεν μπορούσα να πω το όνομα της Soulas Glamourous. Δεν ήταν μόνο αυτό αλλά εκείνη την στιγμή που πήγα να πω “το είδα στη Sou…” μου λένε να μην το πω κι έτσι σταμάτησα και δεν είπα το όνομα».

 

 

 

 

 

.

Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »