Καραβάτου-Κατσούλης: Αυτή είναι η μυστική συμφωνία για τα περιουσιακά

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified21/08/2021 14:18

Καραβάτου-Κατσούλης: Αυτή είναι η


Καραβάτου-Κατσούλης: Αυτή είναι η μυστική συμφωνία για τα περιουσιακάΚαραβάτου-Κατσούλης: Το γνωστό ζευγάρι μετά από δέκα χρόνια γάμου χώρισε και ένα από τα θέματα του, ήταν το μοίρασμα της περιουσίας τους. Κατσούλης – Καραβάτου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!, όπως το έκαναν γνωστό πριν από λίγες μέρες. Από τότε ήρθαν πολλές παράμετροι του «τέλους» στην επιφάνεια, όπως είναι το μοίρασμα των περιουσιακών στοιχείων….

Καραβάτου-Κατσούλης: Το γνωστό ζευγάρι μετά από δέκα χρόνια γάμου χώρισε και ένα από τα θέματα του, ήταν το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Κατσούλης – Καραβάτου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!, όπως το έκαναν γνωστό πριν από λίγες μέρες. Από τότε ήρθαν πολλές παράμετροι του «τέλους» στην επιφάνεια, όπως είναι το μοίρασμα των περιουσιακών στοιχείων.

Τα έβαλαν μάλιστα… κάτω, καθώς δεν μπορούσαν να πράξουν και διαφορετικά. Ο λόγος ήταν πως ο Κρατερός Κατσούλης είχε μόνο ένα περιουσιακό στοιχείο δικό του χωρίς αμφισβήτηση.

Έτσι εδώ και αρκετούς μήνες, πριν να αρχίσει η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, αποφάσισαν να πάρουν ένα συναινετικό διαζύγιο. Ενώ μοίρασαν και την περιουσία της κατά την διάρκεια των συζητήσεων που είχαν.

Μάλιστα μπορεί να ήταν χωρισμένοι και ο Κρατερός να αποχώρησε πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», όμως η στάση τους ήταν κοινή, όσον αφορά τις προστριβές τους με το Star.

Μάλιστα για το όλο γεγονός είχαν ενημερώσει, εδώ και αρκετό καιρό και τα παιδιά τους. Αμέσως μετά ακολούθησε μια δημόσια ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους.

Διαβάστε επίσης »