Καίτη Γαρμπή για τις πυρκαγιές: «Βρέξε Θεέ μου σε παρακαλούμε! Βρέξε!!!»

Η χώρα ζει την κόλαση του Δάντη με τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών να βρίσκονται πλέον σε απόγνωση, βλέποντας τους κόπους μιας ζωής να μετατρέπονται σε στάχτη μέσα σε μια στιγμή. Κάθε πυροσβεστικό σώμα έχει ταχθεί σε αυτή την άνιση μάχη ενώ παράλληλα χώρες όπως το Ισραήλ συνδράμει στην προσπάθεια κατάσβεσης κάθε νέου μετώπου.

Καίτη Γαρμπή για τις

Ολόκληρη η χώρα βιώνει στιγμές πένθους, συνειδητοποιώντας τον ανθρώπινο πόνο, αλλά και τις συντριπτικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις που θα έχει η τραγωδία των τελευταίων ημερών.

Η Καίτη Γαρμπή παρακολουθεί τις δυσάρεστες εξελίξεις και είναι βαθιά στενοχωρημένη με την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας.

Η γνωστή τραγουδίστρια, ούσα ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της για τις φονικές πυρκαγιές και έτσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρακαλώντας τον Θεό να ρίξει βροχή για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την τραγωδία.

«Ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει ένα θαύμα, να ανοίξουν οι ουρανοί!!! ΒΡΕΞΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ! ΒΡΕΞΕ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης »