Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου, ο δεύτερος κύκλος του Just The 2 Of Us.

 

Ανάμεσα στα 14 ζευγάρια που θα απολαύσουμε από εδώ και πέρα στη σκηνή του σόου του τραγουδιού είναι και ο Λευτέρης Πανταζής με την Ζωή Δημητράκου.

 

Just the 2 of Us: Ο Πανταζής τραγουδά ακαπέλα με την Δέσποινα Βανδή – Βίντεο

Μετά τη νίκη της κόρης του, Κόνι Μεταξά στον πρώτο κύκλο, ο πατέρας της εκρηκτικής performer και αγαπημένος καλλιτέχνης συμμετέχει στο J2US και είναι φανερό πως θα μας χαρίσει….εκπληκτικές στιγμές!

 

Μετά την εμφάνισή του στη σκηνή, ερμηνεύοντας μαζί με την παρτενέρ του το κομμάτι “Δεν ζητάω πολλά” βρέθηκε μπροστά στους κριτές. Ακολούθησε μια συγκινητική στιγμή, όταν ο Λευτέρης Πανταζής και η Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν ακαπέλα το “Βρε, κουτό”.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Στη Σάμο 57 μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών – Έγιναν περισσότερες από 200 αυτοψίες

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η καταγραφή των ζημιών από τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο από μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή και υπό το συντονισμό του γραμματέα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, ο οποίος συμμετείχε στην κυβερνητική αποστολή στο νησί.

Έως το τέλος της σημερινής ημέρας πραγματοποιήθηκαν αυτοψίες σε 215 κτίρια στο Βαθύ και στο Καρλόβασι, σε 14 σχολικές μονάδες στο Βαθύ και στο Άνω Βαθύ, στα δύο λιμάνια του νησιού, στο Βαθύ και στο Καρλόβασι αντίστοιχα, στην Εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στο Καρλόβασι και στα 5 κτίρια, που είναι φοιτητικές εστίες στο Καρλόβασι.

Από τις πρώτες ώρες μετά τον σεισμό στη Σάμο, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έστειλε κλιμάκιο 10 μηχανικών για τη διενέργεια αυτοψιών και για την εκτίμηση των ζημιών στα πληγέντα κτίρια (δημόσια κτίρια, κατοικίες, ναούς), αλλά και τα λιμάνια του νησιού.

Σήμερα Σάββατο ενισχύθηκε το δυναμικό με κλιμάκιο 47 μηχανικών του υπουργείου.

Αναλυτικά το νέο κλιμάκιο αποτελείται από:

· 16 μηχανικούς της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) Βορείου Ελλάδος.

· 21 μηχανικούς της ΔΑΕΦΚ Κεντρικής Ελλάδος.

· 5 μηχανικούς της Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ) Α.Ε.

· 4 μηχανικούς και έναν μελετητή της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών

Το κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνσης, εξειδικευμένο στις λιμενικές υποδομές, πραγματοποιεί επιθεώρηση στα λιμάνια του νησιού, που έχουν υποστεί ζημιές από τη σεισμική δόνηση. Παράλληλα, οι πέντε μηχανικοί της ΚΤΥΠ Α.Ε. έχουν ξεκινήσει επιθεώρηση σε σχολικές μονάδες και στις μονάδες υγείας του νησιού.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »