Ο κύβος ερρίφθη και το Just The 2 Of Us, το σόου που ενώνει επαγγελματίες τραγουδιστές με πρόσωπα της showbiz, ξεκινά απόψε στις 21.00. Λίγο πριν το πρώτο live το δελτίο ειδήσεων του Open είχε σύνδεση με τον παρουσιαστή του σόου Νίκο Κοκλώνη.

Just The 2 Of Us: Εντάσσεται στο σόου ο Γιώργος Θεοφάνους…

Ο ίδιος μίλησε για όλες τις προετοιμασίες και το πόσο αναβαθμισμένη είναι η φετινή ομάδα των παικτών ενώ αποκάλυψε και τον συνθέτη που θα βρίσκεται σόου και που τις τελευταίες μέρες ήταν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, αλλά σε ένα διαφορετικό ρόλο. Σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο Νίκος Κοκλώνης είχε αναφέρει ότι ο μουσικός που θα ενταχθεί στο σόου θα βοηθά στην επιλογή των κατάλληλων τραγουδιών για τους συμμετέχοντες.

Σχετικό νέο:

O Γιώργος Λέντζας μιλάει για το Football Stories του Antenna...


Αρχικά ο παρουσιαστή αναφέρθηκε στο τέλος του “Football Stories”, λέγοντας: «Θα ήθελα να θεωρείται ένα κινηματογραφικό project που έπαιξε στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που τελείωσε μας ρωτούν όλοι γιατί τελείωσε. Προφανώς σταμάτησε λόγω κορονοϊού. Είχαμε συμφωνήσει να υπάρξει δεύτερη σεζόν με 16 επεισόδια στη Λατινική Αμερική και απλώς έγινε μια πανδημία. Δεν μπόρεσε να γίνει. Το βάλαμε στον πάγο. Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να το ξανά κάνω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο “World Party”. «Ο ρόλος μου ήταν αρκετά απελευθερωτικός. Ουσιαστικά με κάλυπτε δημιουργικά. Ήμουν 23 ετών και ταξίδευα τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ερώτηση που έχει βαρεθεί να του κάνουν, αποκάλυψε ότι αυτή έχει να κάνει με τον γάμο και για το πότε θα παντρευτεί.


Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »