Μια αποχώρηση που δεν περιμέναμε συνέβη χθες στο Just the 2 Of Us, αυτή του Τρύφωνα Σαμαρά και της Έφης Σαρρή. Ενός ζευγαριού που έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις, αλλά και τις κόντρες του.

 

Just The 2 Of Us – Αποχώρησαν Σαμαράς και Σαρρή. Στεναχωρημένος ο κομμωτής, δεν βγήκε στην Χρηστίδου

 

 

 

 

 

 

Οι δυο τους παρουσίασαν στη σκηνή ένα ανατρεπτικό τραγούδι, το «Κακοσαλέσι» του Γιάννη Μηλιώκα, που είναι γνωστό ως «Δεν ξανα βόσκω άλλες βουβάλες», αλλά τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελαν.

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα από τον πολύ ενθουσιασμό, ο Τρύφωνας Σαμαράς ξέχασε τα λόγια του στη σκηνή και η κριτική που δέχτηκε ήταν ιδιαίτερα αυστηρή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κοινό δεν κατάφερε να αναστρέψει την χαμηλή βαθμολογία της επιτροπής κι έτσι το ζευγάρι βρέθηκε εκτός σόου.

 

 

 

 

 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς  ήταν πολύ στενοχωρημένος μετά την αποχώρησή του και όπως είπε, η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής, δεν ήθελε να εμφανιστεί στο «Έλα Χαμογέλα». Ενώ λίγες ώρες πριν αποχαιρετούσε μα χαμόγελο και αγάπη τον Κοκλώνη και το show. 

 

 

 

 

 

Εκεί μίλησε ωστόσο τηλεφωνικά η Έφη Σαρρή,  η οποία ανέφερε πως οι σχέσεις της με τον Τρύφωνα Σαμαρά είναι εξαιρετικές και ότι ο κομμωτής ήταν πολύ κουρασμένος και είχε ένα θέμα υγείας. Για τον λόγο αυτό δεν ήταν καλός τη χθεσινή βραδιά.

Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »