Ηχητικο! ιερεας παίρνει φραγγελιο κατά της κυβερνησησ: αντι να υπερασπιστει την πατριδα, τα κάνει πλακακια με τους τουρκουσ! ξερει μονο να κλεινει τον κοσμο και να περνα χειροπεδες στους ιερεισ! παραβιαζει κατάφορα το συνταγμα και την δημοκρατια – δεν μενει παρά να βγαλει τα τανκς στους δρομουσ!

Newsteam 0 Comments

μμμμ

Φλογερός ιερέας παίρνει φραγγέλιο και “μαστιγώνει” την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όλους τους τομείς. Για το ότι τα έχει κάνει πλακάκια με την Τουρκία του Ερντογάν στρώνοντάς του το χαλί, αλλά και για την αντιδημοκρατική-αντισυνταγματική της συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες. Μάλιστα λέει με νόημα ότι δεν μένει παρά να βγάλει τα τανκς στους δρόμους και να αιματοκυλήσει τη χώρα με εμφύλιο!

Πρόκειται για τον πατέρα Ιωάννη Γκλιόγκο και τη συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στον Γεράσιμο Βραχιολίδη και την εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΣ στο grriscovery. Ακούστε το ηχητικό εδώ από το λεπτό 44.00”ως το 57.53”

Ηχητικο! ιερεας παίρνει φραγγελιο κατά της κυβερνησησ: αντι να υπερασπιστει την πατριδα, τα κάνει πλακακια με τους τουρκουσ! ξερει μονο να κλεινει τον κοσμο και να περνα χειροπεδες στους ιερεισ! παραβιαζει κατάφορα το συνταγμα και την δημοκρατια – δεν μενει παρά να βγαλει τα τανκς στους δρομουσ!

Τα κυριότερα σημεία των όσων είπε:

Πώς μπορεί μια κυβέρνηση να αποφασίζει αντισυνταγματικά; Και οι εισαγγελείς δεν πρέπει να εφαρμόζουν, να τηρούν το σύνταγμα; Οι πολίτες πρέπει να εφαρμόσουν το άρθρο 120 του συντάγματος για να προστατέψουν την Πατρίδα τους και το Σύνταγμα το οποίο καταπατείται. Δεν έχουν ευθύνη και οι πολίτες;

Πού το πάνε; Θέλουν να δημιουργήσουν εμφύλιο στην Ελλάδα; Αυτό προσπαθούν πολιτικοί και στρατιωτικοί; Αντί να υπερασπιστούν τη χώρα; Εδώ μας πάνε για αιματοκύλισμα. Κάποια στιγμή ο λαός θα ξεσηκωθεί. Και τι επιδιώκουν, να χυθεί αίμα; Για να τα βρει πιο εύκολα η Του6ρκία και να μπουκάρει μέσα;

• Για τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία: Δεν είναι προς την υπεράσπιση της πατρίδας μας. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι είναι ήδη συμφωνημένο να χωριστεί το Αιγαίο στα δύο. Και για να μην ξεσηκωθεί ο λαός έχουμε όλα αυτά τα lockdown και την αντισυνταγματική συμπεριφορά, ακόμη και από τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε, ο Κοσμάς ο Αιτωλός το είπε ότι οι Τούρκοι θα μπουν μέχρι τα εξαμίλια χωρίς να πέσει ντουφεκιά.

• Η Τουρκία κουβαλάει στρατό και υποβρύχια στην Αλβανία, στην πλάτη του ελληνικού στρατού! Η ελληνική κυβέρνηση τι έκανε για να προστατέψει τη χώρα; Εγώ δεν άκουσα κιχ! Το να με συλλαμβάνουν εμένα γιατί έβγαλα ένα κιχ, δεν σώζεται με αυτό που θα κάνει ο οποιοσδήποτε εισαγγελέας ή πολιτικός. Εγώ θα ήθελα να ακούσω το κιχ από τους πολιτικούς για όσα συμβαίνουν στα εθνικά μας θέματα. Και όχι να τα κάνουμε πλακάκια με τους Τούρκους επειδή έτσι θέλει η Γερμανία.

• Αυτά τα χαρακτηρίζω μειοδοτικά . Και η χώρα θα ακρωτηριαστεί 100%.

• Από τους Έλληνες προσπαθούν να αφαιρέσουν την πίστη, να τους βγάλουν από τις Εκκλησίες, να τον ρίξουν στην αποστασία ώστε ο Θεός να εγκαταλείψει αυτό τον λαό. Είναι ένας τρόπος για να διαλύσουν την Ελλάδα.

indobserver.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »