Ο Ισίδωρος Κούβελος υπερίσχυσε του Μιχάλη Φυσεντζίδη στις εκλογές της ΔΟΑ

Iσίδωρος Κούβελος: Επανεξελέγη την Τετάρτη (22/9) στην προεδρία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για την τετραετία 2021-2025

Στις εκλογές που έγιναν στην έδρα της ΕΟΕ, ο Iσίδωρος Κούβελος υπερίσχυσε του Μιχάλη Φυσεντζίδη και θα παραμείνει στην θέση του Προέδρου για τέταρτη θητεία.

Ισίδωρος Κούβελος: Πρόεδρος της

Μετά την εκλογή του ο Ισίδωρος Κούβελος δήλωσε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους . Συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2009 αναπτύσσοντας και εμπλουτίζοντας την αποστολή της ΔΟΑ, βάζοντας τις βάσεις για την Ακαδημία της νέας εποχής.

Οι εγκαταστάσεις μας στην Αρχαία Ολυμπία η ανακαίνιση των οποίων ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, με την πλήρη οικονομική στήριξη της ΔΟΕ, θα εγκαινιαστούν στις 17 Οκτωβρίου, με την παρουσία της ΠτΔ κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Προέδρου της ΔΟΕ Τ. Μπαχ».

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο της ΔΟΑ έστειλε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ ο οποίος αναφέρει: «Αγαπητέ Ισίδωρε. Tα εγκάρδια συγχαρητήρια μου για την επανεκλογή σου. Ανυπομονώ να σε δω σύντομα στην Ελλαδα. Tις καλύτερες μου ευχές».

Η σύνθεση της νέας Εφορείας θα ολοκληρωθεί στην προσεχή συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ.

Να θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΕ για τέταρτη θητεία, όπως διαβάσατε στο Sportime.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »