Συνέντευξη Ησαΐα Ματιάμπα: Οι δηλώσεις του Ματιάμπα για το γιο του.

Ησαΐας Ματιάμπα: Οι δηλώσεις του Ματιάμπα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα, ο γνωστός τραγουδιστής. Ο ίδιος μίλησε για τον γιο του στο περιοδικό «HELLO». Αναλυτικότερα:

Ησαΐας Ματιάμπα: Δεν με νοιάζει αν γιος μου είναι ομοφυλόφιλος. Με ενδιαφέρει να αγαπά τον εαυτό του

Ησαΐας Ματιάμπα: Όλα όσα ανέφερε

«Ο Ηρακλής έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βέβαια συμβάλλουμε κι εμείς». «Ως γονείς έχουμε την εξής επιθυμία: να του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλύτερους βαθμούς».

Συνέντευξη Ησαΐα Ματιάμπα: Οι δηλώσεις του Ματιάμπα για το γιο του.

Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει. Στην ερώτηση αν ο γιος του στο μέλλον τού ανακοινώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος πώς θα το διαχειριστεί, ο Ησαΐας Ματιάμπα απαντά:

«Είναι κάτι το οποίο συζητάμε που και που με τη Βασιλική και είμαστε και οι δύο στην ίδια γραμμή. Δεν θα μας απασχολήσει καθόλου. Γι’ αυτό τονίζω ότι πρέπει να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας. Με ενδιαφέρει να αγαπά τον εαυτό του όπως είναι και όχι αν θα του βάλουν μια ταμπέλα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι ευτυχισμένος άνθρωπος».

* Πηγή: περιοδικό «Hello»

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »