Ηρώ Μουκίου: «Με σοκάραν πολύ συγκεκριμένα περιστατικά περί ορέξεων και κατάχρηση εξουσίας».

«Στη δική μας δουλειά το lockdown μας κόστισε ακόμη πιο πολύ», είπε η αγαπημένη ηθοποιός. Εξηγώντας ότι στην καραντίνα ζούσε με τα 534 ευρώ, αλλά ευτυχώς είχε και άλλους πόρους, καθώς εργαζόταν και στην κλινική του συζύγου της.

Ηρώ Μουκίου: Με σοκάραν

«Είμαι στο διοικητικό συμβούλιο της νευροψυχιατρικής κλινικής του άντρα μου και προσφέρω υπηρεσίες». Εξήγησε η ίδια, προσθέτοντας ότι βλέπει το σύζυγό της κάθε σαββατοκύριακο, καθώς ο ίδιος ζει στη Λάρισα.

«Η απόσταση έχει κάνει καλό στη σχέση μας με τον άντρα μου. Η σχέση αποδείχτηκε ότι έχει διάρκεια χωρίς έκπτωση στην ποιότητα της». Σημείωσε σχετικά ενώ πρόσθεσε ότι υπήρξαν φορές που έχει νιώσει την έλλειψή του.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #MeToo, η Ηρώ Μουκίου είπε ότι «Με σοκάραν πολύ συγκεκριμένα περιστατικά περί ορέξεων και κατάχρηση εξουσίας». Προσθέτοντας ότι «Πάντα υπήρχαν αυτά σε όλους τους χώρους και με χαροποιεί που βγαίνουν προς τα έξω».

Η ίδια αποκάλυψε ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων στα ξεκινήματά της.

«Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν αντιμετώπισα και εγώ καταστάσεις στα ξεκινήματά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη σχέση της με τη γυναικεία φιλαρέσκεια, η Ηρώ Μουκίου είπε ότι «Έχω το άγχος που έχει κάθε γυναίκα να είναι αρεστή, αλλά μέχρι ενός σημείου. Ωραία δεν μπορώ να είμαι γιατί δεν είμαι στην ώρα μου, δεν είμαι 20 χρονών».

Σχολιάζοντας τη σημερινή showbiz, η ίδια σημείωσε ότι «Σήμερα δεν υπάρχουν πια σταρ , υπάρχουν καλές και κακές δουλειές».

Αναφερόμενη, τέλος, στα επαγγελματικά της πλάνα, η Ηρώ Μουκίου είπε ότι «Θα είμαι στο θέατρο “Χυτήριο” με τις “Ανθισμένες Μανόλιες” από 20 Ιουνίου. Ακόμα, ανεβάζω τον μονόλογο “Η φωνή της Λουντμίλα” στο θέατρο “Aυλαία” στη Θεσσαλονίκη, και 10 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Ιονικών Γιορτών στη Νέα Σμύρνη».

Διαβάστε επίσης »