Οι ευχές όλων είναι να αντέξει και να ξεπεράσει το ανεπάντεχο πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε αιφνιδίως, χθες, ενώ ήταν στο σχολείο, η  μικρή 8χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο.

  • Η μικρή Μαρία μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σε συνθήκες μηχανικής υποστήριξης μετά το αναφυλακτικό σοκ που υπέστη και αφού προηγούμενα ο πατέρας του το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

 

Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ΤΩΡΑ – Η μάχη της 8χρονης Μαρίας για τη ζωή της. Το αλλεργικό σοκ και…

Από εκεί μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου όπου διασωνηλώθηκε και επί ώρες δεκάδες γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερο τους εαυτό για να το κρατήσουν στη ζωή.

Το 8χρονο αγγελούδι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο υπέστη τέσσερις φορές ανακοπή καρδιάς, αλλά η ομάδα των γιατρών το επανέφεραν.

Θυμίζουμε ότι το κοριτσάκι βρέθηκε μελανιασμένο στην τουαλέτα του σχολείου και από κει ξεκίνησε ο μαραθώνιος της σωτηρίας της,  που όπως έγινε γνωστό  έχει αλλεργική αντίδραση στα γαλακτοκομικά, αλλά στο σχολείο λέγεται ότι δεν κατανάλωσε κάτι σχετικό παρά ένα κομμάτι γλυκό με ξηρούς καρπούς, οι οποίοι ευθύνονται πολλές φορές για αλλεργικά σοκ.

Διαβάστε επίσης »