Η Ιωάννα Τούνη στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Η Ιωάννα Τούνη έφερε τα Χριστούγεννα νωρίτερα, αφού στόλισε τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπου στεγάζουν τον έρωτά τους.

Ιωάννα Τούνη: Ο Αλέξάνδρου

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη, λόγω της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και τη συμμετοχή της στο J2US.

Μπορεί στη Θεσσαλονίκη το ολοκαίνουριο σπίτι της να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο, η επιχειρηματίας περνάει περισσότερο χρόνο στην Αθήνα.

Ο έρωτας της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου συνεχώς φουντώνει

Το ζευγάρι ζει στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο οποίο αποφάσισε η influencer να του δώσει έναν χριστουγεννιάτικο αέρα, καθώς πλέον εκεί τραβάει τα βίντεό της και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Η Ιωάννα Τούνη έφερε πιο νωρίς τα Χριστούγεννα

Μετά τον τεράστιο καθρέπτη με τις πολλές λάμπες και όλες τις υπόλοιπες αλλαγές, η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να ζήσει από νωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων και να στολίσει τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Μάλιστα, ξέμεινε από φωτάκια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να την πάρει και να βγουν μαζί προς αναζήτηση εποχιακού καταστήματος. Ωστόσο, η προσπάθειά τους δεν στέφθηκε από επιτυχία, αλλά τουλάχιστον ολοκλήρωσαν το ένα από τα τρία.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »