Η Ιωάννα Παππά εκμυστηρεύτηκε το ρατσιστικό σχόλιο που εισέπραξε όταν δημοσιοποιήθηκε το γεγονός πως έγινε μητέρα…
«Μου έγραφε ότι μετά τα 40 πώς τολμάς να το κάνεις αυτό το πράγμα; Κάποια στιγμή το ανακάλυψα. Είμαι άχρηστη με την τεχνολογία και με τα social έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ. Δεν μπορώ. Σε κάποια φάση ανακάλυψα ότι υπήρχαν και κάποια μηνύματα αλλού που δεν τα είχα δει ποτέ και λέω κάτσε να δω μην είμαι εντελώς (αλλού). Γιατί, ξέρεις, ο κόσμος σού στέλνει και πάρα πολύ ωραία πράγματα και θέλεις κάποια στιγμή να επικοινωνήσεις. Είδα αυτό το μήνυμα και είχα πάθει σοκ. Δεν ξέρω. Δεν το έψαξα (το προφίλ). Η πρώτη μου αντίδραση όταν κάτι με κάνει να αισθάνομαι άσχημα είναι να το σβήνω, δηλαδή δε θα ασχοληθώ παραπάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παππά, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το «After Dark» για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε για το γεγονός ότι έγινε μητέρα.
«Σε σχέση με τα σχόλια, γενικότερα είναι πολύ περισσότερα τα θετικά και τα όμορφα. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί και σε σχέση με τη γυναίκα, που έχει ξεπεράσει πολύ τη στάση ζωής που είχε τον προηγούμενο καιρό και πια διεκδικεί τα αυτονόητα. Γιατί όταν ξεκινάς δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Οπότε πας και σύμφωνα με το πώς σου προκύπτουν τα πράγματα στη ζωή. Εγώ ξεκίνησα με τη δουλειά πολύ δραστήρια και πολύ έντονα και δε μου άφησε χώρο για να επενδύσω στο προσωπικό κομμάτι», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.
Ενώ πρόσθεσε: «Όταν αυτό το πράγμα κάπως ηρέμησε και υπήρξε η συνθήκη η σωστή μπήκα στη διαδικασία να το κάνω. Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Και, μάλιστα, δεν υπάρχει και ιατρικό ζήτημα. Πλέον, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να αποκτήσει κάποιος παιδί. Και, εφόσον είναι μία πολύ βαθιά επιθυμία και εφόσον υπάρχει πολλή αγάπη για αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπει κάποιος σε αυτήν τη διαδικασία».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Ιωάννα Παππά: Μου έγραφε ότι μετά τα 40 πώς τολμάς να το κάνεις αυτό το πράγμα;

Διαβάστε επίσης »