Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος!

Ηλιος επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ραγδαίες εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος σύμφωνα με το νέο μεγάλο «Ήλιος spoiler» του Sportime.

Ηλιος επομενα επεισοδια: Ο

Ο Ήλιος έχει καταφέρει στην δεύτερη σεζόν της προβολής του να κάνει την διαφορά για τον ΑΝΤ1 στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Από το Sportime διαβάσατε πως η Ελένη θα φτάσει στα άκρα με τον πατέρα της, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά η Γαλανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης θα περάσει από ανάκριση την κόρη της δικηγόρου αλλά και τον Στέφανο για να μάθει όσα γνωρίζουν για την υπόθεση του εργοστασίου.

Εκεί θα ανακαλύψει τα πάντα για την Γαλανού μαθαίνοντας πως είναι μπλεγμένη και σε πολλές άλλες παρανομίες, την στιγμή που εκείνη όμως φαίνεται να κρύβει ακόμη ένα μεγάλο μυστικό, που έχει φέρει στα άκρα τις σχέσεις της με την κόρη της.

Δύσκολες ώρες βιώνει στη φυλακή ο Στέφανος, με την Αθηνά να τον συναντά και να του δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, το οποίο και θα τον ξαφνιάσει ενώ η Αλεξάνδρα θα τον επισκεφθεί στη φυλακή για να πάρει εκδίκηση για τον γιο της.

Παράλληλα, η Αλίκη πείθει τα θύματα του εργοστασίου για να κάνουν ομαδική αγωγή τη στιγμή που ο Νίκος κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πλησιάσει και πάλι την Ελένη με σκοπό να μπει στην ζωή της.

Ένας κτηνοτρόφος είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και κρατάει όμηρους όλους τους ανθρώπους του εργοστασίου ενώ η Αλίκη θα προσπαθήσει να τον σταματήσει.

Τέλος, ο μικρός Χάρης ετοιμάζεται να φύγει ενώ η γιαγιά του ζητάει από την Λήδα κάτι που εκείνη δεν περίμενε με τίποτα ενώ ο Νικήτας ετοιμάζει ένα επικίνδυνο σχέδιο.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ο Ήλιος (12/1, 17:30)

Ο Στέφανος δέχεται να ομολογήσει τα πάντα στην Αθηνά, με τον όρο να πηγαίνει να τον βλέπει κάθε μέρα.  Ένας απελπισμένος κτηνοτρόφος απειλεί με όπλο τους ανθρώπους του εργοστασίου.

Τα πράγματα θα έχουν πολύ άσχημη εξέλιξη, όταν η Αλίκη θα μπει μπροστά προσπαθώντας να τον σταματήσει.

Ο Νικήτας προτείνει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να αποκαλυφθεί η απάτη, ενώ το ατύχημα του Πετρίδη τρομάζει τους κτηνοτρόφους, που διστάζουν να μιλήσουν.

Η Γαλανού  φαίνεται ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που έχει οδηγήσει στην κακή σχέση που έχει με την κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »