Ευθεία επίθεση έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα της εκπομπής «Pop Up».

Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες αναρτήσεις της Σπυροπούλου από ξενοδοχείο του Παρνασσού, όπου η ίδια ταξίδεψε με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αναρτώντας συνεχώς σχετικά στιγμιότυπα.

Οι εν λόγω αναρτήσεις εξόργισαν μεγάλο μέρος των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη στάση της Κωνσταντίνας, κρίνοντας όσα ανέβαζε ως «πρ0κλητικά και απαράδεκτα αν μέσω πανδημίας», την ώρα που όλος ο κόσμος βρίσκεται σε καθεστώς lockdown. Τα σχόλια ήταν τόσο άσχημα, που η ίδια αναγκάστηκε να τα απενεργοποιήσει από τις δημοσιεύσεις της.

«Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο πως αγνοείς τα μέτρα και πας ταξίδι, μην κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία, μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησε τον να πει τη γνώμη του. Αν δε θες το κακό σχόλιο που θα έρθει σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση μην το δημοσιοποιείς. Κράτησε το για τον εαυτό σου. Αλλά είναι και πάρα πολύ άνθρωποι που έχουν κλειδωμένα τα σχόλια στο Instagram και δέχονται μόνο τις καλές κριτικές, ενώ οι ίδιοι έχουν το βήμα να κάνουν να κάνουν και τη δική τους κακή κριτική ενίοτε», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συνεχίζει:

«Ίσως η κα. Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου. Να αγνοείς πως στη χώρα αυτή τη στιγμή μετράμε αυτή τη στιγμή περίπου 3.000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία… Δε θέλω να πιστέψω πως αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας. Γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »