Τι είπε στον αέρα της εκπομπής της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Διέψευσε τον χωρισμό της με τον Snik (vid)

Σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να χώρισαν μετά από περίπου 2,5 χρόνια σχέσης.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια μέσα από την καθημερινή της εκπομπή «Pop Up» , θέλησε κατά την έναρξη να διαψεύσει αυτές τις φήμες, επιβεβαιώνοντας πως είναι όλα καλά με τον Snik.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με χιουμοριστικό τρόπο και με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι” και αναφέρθηκε στην σχέση της.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε επίσης »