Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου το καλοκαίρι αλλά και για τις καταγγελίες των ηθοποιών.

 

Η Ζουγανέλη για τις καταγγελίες – Ας το ονομάσουμε ότι συμβαίνει μια κάθαρση

 

«Ήταν πάρα πολύ όμορφα και για μένα. Πέρα από το γεγονός ότι ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή -η οποία ευτυχώς ήταν μάλλον η ιδανική για μένα και νιώθω πολύ καλά- ήταν τονωτικό μέσα στη μαυρίλα και τη μοναξιά ότι μέσα σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να υπάρχει δίπλα μου και εγώ σε αυτόν, ήταν συμβολικό για εμάς.Ήταν όλο πολύ κεραυνοβόλο και γρήγορο αλλά ήταν και κάτι που ταιριάζει και στη δική μου προσωπικότητα αλλά και στου Σπύρου» είπε.

 

 

«Κι εγώ κι ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρονών, ήμασταν συνειδητοί και οι δύο. Και ελπίζω να γνωριστούμε και να συντονιστούμε ακόμα περισσότερο» είπε για τον σύζυγό της.

«Ελπίζω να μην ακουστεί για τον χώρο μας. Έχει ανοίξει ένα πολύ μεγάλο κουτί και κάθε μέρα περιμένω τι θα βγει από αυτό το κουτί. Ελπίζω να πηγαίνει προς την ολοκλήρωσή του. Ας το ονομάσουμε ότι συμβαίνει μια κάθαρση. Ελπίζω κι εύχομαι να βγούμε όλοι πιο καθαροί» είπε για όσα ακούγονται για τον χώρο του θεάτρου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »