Σε ένα παραλήρημα μέσο του λογαριασμού του στο instagram προέβη ο Sin Boy , δείχνοντας πλήρη ασέβεια καθώς θέλουν πλεόν να τον αποκαλούν απο Sin Boy σε Lil Jesus (δηλ.  μικρός Ιησούς), καθως επίσης με της αναρτήσεις του σπίλωσε την μνήμη του Παντελή Παντελίδη που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή σχολιάζοντας  σε ένα από τα stories του στο instagram «ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος»

sinboypantelis11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης, αναφέρθηκε και σε άλλους διάσημους καλλιτέχνες που πέθαναν νωρίς γράφοντας:244895

Σχετικό νέο:

Κλοπή σε ξενοδοχείο – Άρπαξαν εξοπλισμό 60.000 ευρώ

Άγνωστοι χτύπησαν κοντέινερ πεντάστερου ξενοδοχείου γνωστής αλυσιδας στo Καλό Λιβάδι Μύκονου, στο οποίο υπήρχε πανάκριβος εξοπλισμός και άρπαξαν αντικείμενα και υλικό περίπου 60.000 ευρώ.

Η κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης, όταν κάποιοι υπάλληλοι της ξενοδοχειακής μονάδας, πήγαν στην αποθήκη για να πάρουν εργαλεία που χρειάζονταν για να πραγματοποιήσουν εργασίες. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Ντουμπάι και ενημερώθηκε για το συμβάν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δράστες αφαίρεσαν εξοπλισμό που έχει να κάνει με φωτισμό, μουσικό εξοπλισμό, αντλίες κ.α., συνολικής αξίας που αγγίζει τις 60.000 ευρώ.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στρέφονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, καθώς υπάρχουν ενδείξεις οργανωμένο κύκλωμα που δρα στο νησί, χτυπώντας πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχεία, εκμεταλλευόμενο τη μείωση της κυκλοφορίας και τα έκτακτα μέτρα προστασίας για τον κορoνοϊό.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης »