Μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την πιο σέξι φωτογραφία της με το σύντροφό της

Η Χάλι Μπέρι, ένα από τα ωραιότερα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ, έχει περάσει άσχημα στην προσωπική της ζωή. Η βία πρώην συντρόφου της είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το 80% της ακοής της στο δεξί της αυτί, ένα επεισόδιο που την έπεισε αφενός ότι έπρεπε να αλλάξει κριτήρια επιλογής συντρόφων και αφετέρου ότι πρέπει να απολαμβάνει καθημερινά τη ζωή της στο έπακρο, κάνοντας μόνο ότι εκείνη επιθυμεί.

Η Χάλι Μπέρι κάνει

Σήμερα είναι η πανέμορφη ηθοποιός είναι ερωτευμένη και θέλει να το μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram. Έχει συγκεκριμένα σχέση με τον γνωστό μουσικό Βαν Χαντ και ανεβάζει συχνά κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακολούθους της, ίσως την πιο σέξι κοινή πόζα τους με εκείνη να φοράει μόνο το μαγιό της και ένα t-shirt, ενώ αγκαλιάζει και φιλάει τον σύντροφό της.

«Κάνουμε αυτό που λέγεται ‘κάνουμε ό,τι θέλουμε‘» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας προσθέτοντας emoticons με φωτιές. Όπως ήταν επόμενο τα σχόλια των θαυμαστών της έπεσαν βροχή, με την πλειοψηφία αυτών να εύχονται στο ζευγάρι ότι καλύτερο.

Διαβάστε επίσης »