Η τρομοκρατια καλα κρατει – αν αυξηθουν τα κρουσματα θα παμε σε νεο lockdown λεει ο συψας – τελος τα χριστουγεννα και οι γιορτες

Newsteam 0 Comments

katastima-kleisto-768x458-768x458

Τα καταστήματα άνοιξαν με τη μέθοδο του click away και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής, Νίκος Σύψας έσπευσε να δικαιολογήσει τα κλειστά καταστήματα και τις νέες μεθόδους της κυβέρνησης.

Η τρομοκρατια καλα κρατει – αν αυξηθουν τα κρουσματα θα παμε σε νεο lockdown λεει ο συψας – τελος τα χριστουγεννα και οι γιορτες

“Υπάρχει μια πολύ βραδεία αποκλιμάκωση της επιδημίας όπως φαίνεται από τον αριθμό των κρουσμάτων και αυτό οφείλεται στην απόδοση του lockdown. Τα δύσκολα δεν πέρασαν ακόμη, καθώς όσον αφορά τις νοσηλείες και τους θανάτους η αποκλιμάκωση είναι πιο αργή. Το άνοιγμα σημαίνει μεγαλύτερη κυκλοφορία άρα και μεγαλύτερη διασπορά” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Αναμένουμε τον Ιανουάριο να ζοριστούμε. Αν επιστρέψουμε σε υψηλούς αριθμούς κρουσμάτων θα ξαναγίνει lockdown. Αν παρατηρηθούν συνωστισμοί θα ανακληθεί το μέτρο του click away”.

Όσο για τις γιορτές; Μοναχοί μας στα σπίτια μας λέει ο κ. Σύψας στον ΣΚΑΪ: “Δεν πρέπει να έχουμε καμία επίσκεψη από συγγενείς και φίλους για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Του χρόνου θα έχουμε καλύτερα Χριστούγεννα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το site makeleio.

Διαβάστε επίσης »
Θέματα:
TROMOKRATIA