Εδώ και λίγες μέρες στο Netflix είναι διαθέσιμη η τρίτη και τελευταία σεζόν της πρώτης γερμανόφωνης σειράς της πλατφόρμας, του περιβόητου Dark. Η σειρά φαινόμενο που επιτελεί ταξίδι στο χρόνο είναι και πάλι εδώ για να μας λύσει όλες τις απορίες που μας δημιούργησε η δεύτερη χαοτική σεζόν της. Όλοι το περιμέναμε και είναι γεγονός πλέον.

Η μεταφυσική αισθητική και το ανατρεπτικό σενάριο κυριαρχούν και οι δημιουργοί Jantje Friese και Barah bo Odar, μετά από 2 κύκλους γεμάτους σπαζοκεφαλιές, κλείνουν τον κύκλο χωρίς να αφήνουν κενά στο μυαλό των θεατών.

Η τρίτη σεζόν του Dark μας έκαψε και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα μας

Στο πρώτο επεισόδιο θα σοκαριστείς με το πόσο καλά τα πας πλέον με τα ονόματα, τις συγγενικές σχέσεις και τις σχέσεις μεταξύ χαρακτήρων, ενώ θα κατανοήσεις πως σε αυτό το αλλεπάλληλο time travel οι χαρακτήρες έχουν πάνω από μια εκδοχές στο μέλλον και το παρόν.

Στην τρίτη σεζόν θα συστηθείς με εναλλακτικές εκδοχές των πρωταγωνιστών που ήδη γνώριζες, και ενώ στο trailer έχουν αποκαλυφθεί οι νέες εκδοχές των Katharina, Ulrich και Elizabeth, σίγουρα πρέπει να περιμένεις ακόμα περισσότερους ρόλους έκπληξη.

Μετά την αναμενόμενη Αποκάλυψη, o Jonas και η Marta θα προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν το χάος. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι χαρακτήρες που έχοντας επιβιώσει της Αποκάλυψης στο Winden θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ροή της υπόθεσης και του σεναρίου.

Αυτή η σειρά που μας έκαψε το μυαλό, συνεχίζει και στη τελευταία- η οποία είναι η καλύτερη σεζόν της- να μας σοκάρει, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »