Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Dancing With The Stars», έχει ήδη αρχίσει καθώς το μουσικοχορευτικό show του STAR πρόκειται να ξεκινήσει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να διαγωνίζονται φέτος στο σόου είναι η Ρεγγίνα Μακέδου. Η 36χρονη γυμνάστρια από την Καβάλα, τα τελευταία χρόνια πριν μάθει για την λευχαιμία, αντιμετώπιζε μια άλλη μάχη με τον διαβήτη.

Η Ρεγγίνα Μακέδου νίκησε

Μιλώντας στο KavalaNews, διηγήθηκε την πρώτη της “περιπέτεια” λέγοντας, «Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία. Είχα αρχίσει να διψάω πολύ, έχανα κιλά… Συμμετείχα σε κάποιους αγώνες και αισθάνθηκα ζάλη. Ζήτησα από τον γιατρό των αγώνων να μου μετρήσει το σάκχαρο. Παρά λίγο να πέσω σε κώμα. Συνέχισα να κάνω ό,τι έκανα και πριν. Γυμναζόμουν κάθε μέρα. Είχα υιοθετήσει από παλιά έναν αθλητικό τρόπο ζωής. Ασχολήθηκα όμως πολύ με τη διατροφή μου αλλά και την ψυχολογία μου. Ο διαβήτης εξαρτάται κατά 60% από την ψυχολογία μας». 

«Άρχισα να κουράζομαι. Ξαφνικά. Κάτι παράξενο για μένα γιατί είχα συνηθίσει να είμαι ακούραστη σε ό,τι έκανα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανέβαινα 5-10 σκαλιά και δε μπορούσα πάρω ανάσα. Γνωρίζω καλά το σώμα μου. Ήμουν σίγουρη ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στην καρδιά. Το επιβεβαίωσα με εξέταση σε καρδιολόγο. Καταλάβαινα ότι δεν έχω οξυγόνο, ότι κάτι τρέχει με το αίμα μου. Πήγα έκανα εξετάσεις και αργότερα μέσα στη μέρα όταν η μικροβιολόγος μου έδινε τα αποτελέσματα μου είπε ότι ο αιματοκρίτης μου είναι στο 18. Κόντευα να πέσω κάτω. Έφυγα κατευθείαν για το Νοσοκομείο και μέχρι να φτάσω ο αιματοκρίτης είχε πέσει κι άλλο. Όταν μου είπαν τι έχω, τότε η ψυχολογία μου άλλαξε ξαφνικά. Εκεί που έκλαιγα, άρχισα να γελάω και να έχω πάρει θάρρος. Τους ρώτησα, ‘πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να γίνω καλά’. Είπα ότι θα το παλέψω και το εννοώ. Ξέρω ότι θα περάσω πολλούς μήνες εδώ μέσα και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να το αφήσω αυτό να με πάρει από κάτω», είχε εξομολογηθεί.

Η Ρεγγίνα Μακέδου νίκησε τη λευχαιμία “χορεύοντας” και τώρα θα τη δούμε στο Dancing With The Stars!

Οι πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο για εκείνη ήταν αρκετά δύσκολες, ωστόσο μία φίλη της την έκανε να ταρακουνηθεί και να αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψης της.

«Το ξεκίνημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Είχα μια μεγάλη άρνηση. Δεν ήθελα να καθίσω στο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή μου είπε μία φίλη: Κοίτα πώς το κάνει αυτή η Αμερικάνα. Χορεύει τον καρκίνο της», ανέφερε η Ρεγγίνα.

Τα βίντεο που κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαρώνουν το διαδίκτυο και η ίδια λαμβάνει πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »