Από A. AE
09:29 – 05/09/2020
Τελευταία Ενημέρωση 23:13 – 04/09/2020

Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε η η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.
Με ανάρτηση έκανε στα social media η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, αναφορικά με το θόρυβο που ξέσπασε με την ανάρτηση του Γ.Γ του ΝΑΤΟ στο twitter και την αναδίπλωση που έκανε όσον αφορά τη διεξαγωγή συζητήσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Στην ανάρτησή της η κ. Μακρή αναφέρει :
Στις 11 Φεβρουάριου 2016, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ συμφώνησε να παρέχει υποστήριξη για να βοηθήσει στην κρίση των προσφύγων και των μεταναστών, μετά από κοινό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τότε με πρόσχημα την προστασία των προσφύγων παρέδωσε το Αιγαίο στους Τούρκους οι οποίοι έκοβαν βόλτες, εξερευνούσαν και κατασκόπευαν ανενόχλητοι.
Το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης μετατράπηκε σε τριμερή συμφωνία ΕΕ – ΝΑΤΟ – ΕΛΛΑΔΟΣ για την αντιμετώπιση δήθεν των προσφυγικών ροών και έτσι με αρχή το ΤΠΚ Κρυσταλλίδης P69, με το τουρκικό F-505 TCG Bafra αναχώρησαν παρέα από την Βηρυτό του Λιβάνου προς το Αιγαίο.
Ως αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας, τα τουρκικά σκάφη αλώνιζαν εντός των εθνικών υδάτων με χωροφύλακα τις τουρκικές Ε.Δ. και με φερετζέ τα γερμανικά σκάφη παρόλο που το καταστατικό της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας δεν προβλέπει πουθενά επέμβαση σε κράτος μέλος του για αντιμετώπιση προσφυγικών ζητημάτων, καθώς αυτό αποτελεί αντικείμενο μόνο του ΟΗΕ και μόνο μέσα από τις διεθνείς συνθήκες.
Η ‘’πολιτική’’ αυτή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, παραβίασε κατάφωρα και υπονόμευσε την εθνική ακεραιότητα της χώρας υπέρ της Τουρκίας που αξιώνει διαρκώς εδαφικές διεκδικήσεις τις οποίες η σημερινή κυβέρνηση όπως αποκάλυψε πάλι ο ΓΓ του ΝΑΤΟ έχει συμφωνήσει την ικανοποίηση των εδαφικών διεκδικήσεων των Τούρκων σε βάρος της εθνικής υπόστασης της Ελλάδος και των σχεδίων άλωσης της.

Διαβάστε επίσης »