Η Εβελίνα Παπούλια με ένα ποστ στο instagram ζητάει το ΣΕΗ να ζητήσει συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για όσα ειπώθηκαν για εκείνον.

 

Η Παπούλια στηρίζει Μαρκουλάκη: Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον ηθοποιό

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές του #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού

 

Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία. Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας. @smaragda_karidi_official constantinemarkoulakisofficial #actorslife #actors#ilovetheatre #iloveactors #iloveyouguys #allofyou #eimasteoloimaziofficial #metoo»

 

 

https://www.instagram.com/p/CLofvDllfV2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”13″>

<a href="https://www.instagram.com/p/CLofvDllfV2

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »