Η ανάπλαση της Μεταξά ολοκληρώθηκε. Ο πιο εμπορικός και πολυσύχναστος δρόμος της Γλυφάδας παραδόθηκε ολοκαίνουργιος στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε πως θα ακολουθήσει η οδός Λαμπράκη, η οδός Κωνσταντινουπόλεως και η οδός Ζησιμοπούλου, με στόχο να δημιουργηθεί ένα πρότυπο Open Mall στη Γλυφάδα.

Η ανακοίνωση:

Κάθε δρόμος έχει τη δική του ιστορία.

Η Μεταξά, ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της Γλυφάδας μας, είχε δυστυχώς μια ιστορία πολλών ετών συνυφασμένη με την ταλαιπωρία των οδηγών, των πεζών, των καταστηματαρχών και των επισκεπτών.

Όχι πια !

Το μεγάλο έργο της ανάπλασης της Μεταξά ολοκληρώθηκε.
Γρήγορα, ποιοτικά, μεθοδικά.
Μια καινούργια ιστορία γράφεται πλέον στο εμπορικό μας κέντρο: Ένας σύγχρονος και πανέμορφος δρόμος, με κυβόλιθους, νέα δέντρα, μοντέρνα πεζοδρόμια, παγκάκια, φωτισμό με LED τελευταίας γενιάς.
Ένας δρόμος που χαίρεσαι να περπατάς, να οδηγείς και να ψωνίζεις.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μετά από πολλή και μεθοδική δουλειά παραδώσαμε τις προηγούμενες μέρες και τα τελευταία δύο τμήματα της ανάπλασης και πλέον η Μεταξά δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Ευρώπης.

Το μεγάλο αυτό έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό μας για ένα πρότυπο open mall: Ήδη ξεκινήσαμε τα έργα στη Λαμπράκη και συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο στην Κωνσταντινουπόλεως (ο δρόμος της Μπιφτεκούπολης όπως λέγαμε παλιά), στη Ζησιμοπούλου και αλλού. Το συνολικό αποτέλεσμα είμαι βέβαιος ότι θα δώσει νέες προοπτικές στη πόλη μας !

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει καθημερινά να αλλάζει με έργα.

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Παπανικολάου στις Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γκάζι: Λουκέτα και αντιδράσεις για κλείσιμο νυχτερινών κέντρων

Πηγή: alimosonline.gr

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »