“Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναιαυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο καιαποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δενεπαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από ταγεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων πουαναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύροςκαι το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπηπρος το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχειεισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέοπρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα μεαποτέλεσμα.”

Αυτό γράφει η ανακοίνωση του καναλιού η οποία μοιράστηκε πρίν απο λίγο στα ΜΜΕ, αμέσως μετά την τυπική ολοκλήρωση του συμβολαίου της Αγγέλας με τον Alpha. Όμως τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες;

Η Νικολούλη στο Mega – Η ανακοίνωση και η βρωμιά απο στελέχη του Alpha

Η Νικολούλη υπέγραψε με το μεγάλο κανάλι διότι εξασφάλισε πολύ καλές απολαβές για τους συνεργάτες της. Κουράστηκε να μειώνει το μπάτζετ της εκπομπής της τα τελευταία πέντε χρόνια. Πλέον μετά απο τόσα χρόνια στην πιάτσα δεν λειτουργεί με γνώμονα τα δικά της χρήματα αλλά το περιβάλλον που λειτουργεί και την εξασφάλιση των “δικών της” ανθρώπων.

Τι συνέβη;

Η Αγγελική την προηγγούμενη εβδομάδα με το που επέστρεψε απο την Πάρο όπου και βρέθηκε για ολιγοήμερες δφιακοπές και ξεκούραση… επικοινώνησε τηλεφωνικά με στελέχη του καναλιού όπου και μεγαλούργησε επι σειρά ετών. Κάποιοι ήταν τυπικοί. Κάποιοι άλλοι συναισθηματικοί. Όπως και να χει έκλεισε την πόρτα με αξιοπρέπεια. Κάτι ωστόσο που δεν έκαναν κάποιοι άλλοι. Τι εννοώ;
Πληροφορίες μέσα απο το κανάλι αναφέρουν πώς κάποιοι επικοινώνησαν με στελέχη της ομάδας της δημοσιογράφου και προσπάθησαν να τους αλλάξουν γνώμη και να μείνουν στο Πικέρμι… όπου θα τους “εξασφάλιζαν σιγουριά και καλύτερες απολαβές”. Δυστυχώς η απόπειρα να “χτυπήσουν” με βρώμικό τρόπο την Νικολούλη απέτυχε παταγωδώς μιας και είχε ήδη εξασφαλίσει συμβάσεις αορίστου χρόνου για τα στηρίγματά της.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »