Στίβος

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ανεβάσει ρυθμούς προετοιμασίας, αφού η περίοδος αγώνων στον κλειστό στίβο δεν αργεί και είναι από τους στόχους της.

Ο πρώτος στόχος για την Νικόλ Κυριακοπούλου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ετοιμάζεται

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ανεβάσει ρυθμούς προετοιμασίας, αφού η περίοδος αγώνων στον κλειστό στίβο δεν αργεί και είναι από τους στόχους της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γυμνάζεται καθημερινά στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά υπό τις οδηγίες του προπονητή της Φώτη Στεφανή.

«Ως τώρα όλα κυλούν ομαλά. Η προετοιμασία πηγαίνει καλά και φαίνεται πως το πρόβλημα που έχω στο ισχίο είναι διαχειρίσιμο. Υπάρχει ένας εκφυλισμός του ισχίου και έκανα μαγνητική για να δω σε τι κατάσταση είναι. Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός, ο πρώτος μεγάλος στόχος για τη νέα χρονιά είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι», δηλώνει στο Sportime η κορυφαία άλτρια, η οποία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο κατέλαβε την όγδοη θέση. «Δεν έχουμε κάνει ακόμη πρόγραμμα για τον κλειστό, περιμένουμε και τον μάνατζέρ μου. Σίγουρα θα περιλαμβάνει κάποια δυνατά μίτινγκ στο εξωτερικό στα πλαίσια καλύτερης προετοιμασίας μου για το Βελιγράδι», συμπληρώνει η επικοντίστρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος.

«Βραχνάς» για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια πάντως, παραμένει ο νόμος με τις άδειες των πρωταθλητών που εργάζονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μέχρι τώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δεν έχει τροποποιήσει τον νόμο με τις διευκολύνσεις των αθλητών.

«Από την 1η Ιανουαρίου μπορώ να πάρω τις ημέρες που δικαιούμαι για να προετοιμαστώ και αγωνιστώ σε μίτινγκ στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Όμως το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και κυρίως για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο που γίνεται αργά το καλοκαίρι και δεν θα έχω ημέρες άδειας», λέει χαρακτηριστικά η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ένα σοβαρό ζήτημα που πρέπει να δει η Πολιτεία και ο υφυπουργός Αθλητισμού, αφού το 2022 διεξάγονται την ίδια χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και ανοιχτού και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού και είναι απαραίτητη η νομοθετική ρύθμιση για τους πρωταθλητές, αλλά και τους προπονητές.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »