Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει απασχολήσει τόσο για την επιτυχία της στο Roland Garros, μιας και έφτασε στα ημιτελικά, όσο και για την σχέση της.
Η σπουδαία τεννίστρια λοιπόν φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τα δυο παιδιά να είναι πολύ ευτυχισμένα.
Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη τενίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή.
«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και θεωρώ ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική, γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα».
Να σημειωθεί ότι την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Roland Garros θα παραχωρήσει η Μαρία Σάκκαρη στον Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Κυριακής στον Alpha. Στο ξεχωριστό αυτό «Tik Talk», η δημοφιλής αθλήτρια θα μιλήσει για την καριέρα της στο τένις, τις προκλήσεις, τα συναισθήματά της δίχως να κρύψει τα… έντονα συναισθήματά για τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Όπως παρακολουθούμε στο σχετικό τρέιλερ, που ήδη βρίσκεται στον αέρα του Alpha, η Μαρία Σάκκαρη αναφέρει μέσα σε όλα πως «ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες ατελείωτες».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Η Μαρία Σάκκαρη αποκαλύπτει:

Διαβάστε επίσης »