Η αγαπημένη ηθοποιός  Μαρία Κίτσου που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες, παίρνοντας θέση για τη σεξουαλική παρενόχληση σχολίασε με τον δικό της τρόπο όσα εξομολογήθηκε η Σοφία Μπεκατώρου. Η ηθοποιός, που στην πετυχημένη σειρά πέφτει θύμα βιασμού, τονίζει στο σχόλιό της πως αρκετές φορές όταν η τέχνη εκπληρώνει τον σκοπό της συναντά τη ζωή. 

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε στα social media:

«Όταν η τέχνη εκπληρώνει το σκοπό της και συναντά τη ζωή. Κανείς δε λέει ή δε θα έπρεπε να λέει ότι το να μιλήσεις είναι εύκολο. Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο.

Όταν όμως βρεις το κουράγιο και κοιτάξεις το φόβο κατάματα, ο φόβος θα σηκωθεί και θα φύγει.. Και τότε θα πάρει το μαύρο πέπλο του από τα μάτια σου και θα δεις ότι δεν είσαι μόνη σου.. Και τότε θα νιώσεις πιο δυνατή και ίσως γενναία. Στην πραγματικότητα θα είσαι πολύ και από τα δύο.

Δεν υπάρχει ευγενέστερη πράξη από το να μπορέσεις να σώσεις σπάζοντας τη σιωπή σου έστω και μία ανθρώπινη ψυχή. Και τότε θα αρχίσει η γιατρειά, η επούλωση ,τότε θα ξορκίσεις το δαίμονα και τότε θα αρχίσεις να νιώθεις πραγματικά ελεύθερη.

Κανείς δε λέει ότι είναι εύκολο.. είναι όμως ο μόνος τρόπος να πάρεις πίσω αυτό που σου έκλεψαν ή έστω να σπάσεις τον κύκλο του κακού. Κι αυτό είναι Θείο».

Διαβάστε επίσης »