Δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι της αγάπης.. και «έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά» η Μαργαρίτα Νέρτζη.

Μόλις πριν από λίγη ώρα έκανε την εμφάνισή του, το νέο της video clip με τίτλο Game!

Το τραγούδι της αυτό, είναι μία συνεργασία του αγαπημένου μας κοριτσιού από το σπίτι της αγάπης, με τον Πάνο Koki – ενώ την επιμέλεια του γυρίσματος του βίντεο κλιπ, είχε ο Λευτέρης Πασαλίδης.

Στο βιντεοκλίπ, εμφανίζονται η Μαργαρίτα και ο Πάνος, σε ένα πολυτελές σπίτι, να αράζουν και να «βολτάρουν» μαζί, αλλά και να θυμούνται «τα παλιά» σε σκηνές, στις οποίες φιλιούνται σαν υποτιθέμενο πρώην ζευγάρι.

Οι στίχοι του τραγουδιού, είναι γεμάτοι υπονοούμενα και λογοπαίγνια, την ίδια στιγμή που όλοι αναρωτιούνται ήδη, για ποιο «παιχνίδι» μιλάει το τραγούδι Game!

Το βίντεο κλιπ είναι μια παραγωγή της Plug Records, η οποία έχει αναλάβει τελευταία την μουσική σταδιοδρομία της Μαργαρίτας αποκλειστικά. Για όσους δεν γνωρίζουν την Μαργαρίτα Νέρτζη, υπενθυμίζουμε πως κατάγεται και μένει στη Θεσσαλονίκη, ενώ εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία που εισάγει υποδήματα και ρούχα. Την ίδια στιγμή, κάνει παράλληλα το χόμπι της στην μουσική, ως DJ σε γνωστά νυχτερινά club της Θεσσαλονίκης. Η Μαργαρίτα, έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο Power Of Love.

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ:

 

Διαβάστε επίσης »